Pentru unii muma, pentru altii ciuma

Sindicatul camatarului Moise Adrian Valentin, SUS-Radio Romania a sesizat ANI cu privire la un posibil conflict de interese in care s-ar fi aflat Ovidiu Miculescu, Presedintele Societatii Romane de Radiodifuziune, legat de proiectul ”ACCES-Formarea profesională continuă, calificare/recalificare – Garanția succesului pe piața muncii pentru angajați”.

Moise ne-a informat printr-un exces jurnalistic de pompier ca, „Curtea de Apel Bucuresti – Sectia Contencios Administrativ si Fiscal, prin sentinta pronuntata in data de 8 decembrie 2015, a respins contestatia reclamantului Miculescu Ovidiu”, dar uita sa spuna ca exista si posibilitatea unui recurs (vezi AICI).

duplex-rra-rc---foto.-alexandru-doleaBasarabescu ranjind lingusitor langa fostul PDG al Radio Romania, Demeter Andras Istvan

Acelasi personaj, Moise, l-a reclamat si pe Demeter Andras Istvan care a castigat procesul impotriva ANI, pe aceeasi speta (vezi AICI). Interesant este ca Miculescu a fost parte in proiectul ACCES in jur de o luna si ceva, iar Demeter peste un an. Deci? Sa tragem concluzii sau sa nu tragem?

Sa ne mai intrebam de ce Maria Toghina nu are plangere la ANI pentru implicarea in proiectul ACCES, cu toate ca am aflat pe surse ca a fost si dansa in situatia celor doi? Parca doamna Toghina i-a marit salariul sotului ei, subaltern, chiar inainte cu cateva zile ca ea sa fie schimbata din functie (vezi AICI). Nu cerceteaza nimeni?

Acum ne putem intrebarea nevinovata: Oare nu sunt Jocuri de Putere pentru „a pune mana” pe Radio Romania, cu ajutorul lui Rares Bogdan, de la Realitatea TV (Realitatea TV a primit bani de la bugetul de stat, bani din taxele platite de cetatenii Romaniei).

De ce se intampla toate aceste lucruri acum cand Radio Romania reprezinta un punct de stabilitate financiar, dar si un post credibil pentru toti romanii din tara si de peste hotare. Sa nu uitam ca 2016 este an electoral, iar „niste unii” preseaza sa ajunga in functii de decizie. Noi zicem sa lasati Radioul Public in pace, pentru ca acest post de radio a demonstrat in ultimul timp ca stie sa faca performanta si nu s-a implicat in jocuri politice.

Urmarim in continuare aceste subiecte!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s