„Servesc” patria!

Prin amabilitatea unor oameni satui de intoxicarile venite la adresa postului national de radio, Radio Romania, am primit pe email un CV foarte interesant, al unui fost membru in Consiliul de Administratie. Pe langa acest CV foarte interesant, am remarcat ca anul 2002 a fost „o rampa” de lansare pentru alti distinsi oameni care au facut parte din conducerea institutiei.
Astazi va prezentam cam ce continea nomenclatorul de functii al Radio Romania in 2002. Noi ne-am uitat de vreo 4-5 ori pe text pentru ca nu ne-a venit sa credem ca in Radio Romania exista functia de Sef Stat Major de Aparare Civila! Da, cititi bine. Poate se referea la interesele personale, ca alfel nu ne explicam.
Oare ghiciti cine se considera sef de trib in institutie? Nu e greu! E somer, camatar si isteric cand poposeste la intrarea din Temisana cand vine sa ofere consultanta juridica adeptilor sai. Asa e! E Moise Adrian Valentin! Marele guru al sindicalismului romanesc!
CV-ul sau este plin de haz si de idiotenii, dar ce mai conteaza. E „lider” de sindicat! Va prezentam mai jos CV-ul si va lasam sa va distrati cum ne-am distrat si noi.

cv moise 2002In urmatoarele zile o sa venim si cu alte dezvaluiri haioase, dar si unele incendiare. Ramaneti alaturi de noi si o sa aflati mai multe.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s