Knockout

Informatiile venite dinspre angajatii care au participat la intalnirea membrilor CA cu angajatii Radio Romania, au toate un numitor comun: Gabriel Basarabescu a fost facut knockout. Marea „vedeta” Basarabescu a primit un uppercut in plina figura din partea membrului CA, Radu F. Constantinescu (membru PNL), care a dat de inteles ca, dupa atacurile impotriva postului national de radio la postul Realitatea Tv, el l-ar fi concediat fara mari remuscari.
Tot pe surse am mai aflat ca intalnirea a inceput in forta cu cateva intrebari punctuale venite din partea angajatilor, intrebari la care raspunsurile au venit greoi. Din pacate scrisoarea deschisa trimisa de echipa 2U2ROMANIA membrilor CA nu a fost citita, insa angajatii au luat atitudine cand a fost vorba de denigrarile si minciunile spuse de Basarabescu in media romaneasca.
Daca la inceput domnul Radu F. Constantinescu a incercat sa aplaneze conflictul dintre angajati si Basarabescu (nu stim daca a vrut sa-l apare voit), protejandu-l intr-un fel, spre sfarsit a realizat ca angajatii din Radio Romania sunt foarte suparati de iesirile in decor ale „vedetei” de la „Matinalul de Weekend” si de faptul ca isi bate joc de munca lor, asa ca a schimbat macazul din mers.
Se pare ca un alt membru din CA (nu stim inca numele) l-a intrebat pe Basarabescu de ce urla acum si de ce nu urla cand avea venituri de la Radio Chisinau sau din melodiile difuzate de Radio Romania.
Tot de la sursele noastre am aflat ca Basarabescu a castigat in ultima luna 2700 lei net dupa spusele dumnealui, pentru cele 3 ore pe saptamana lucrate, adica 12 ore pe luna.
Un alt punct fierbinte a fost momentul in care, la intrebarea adresata domnului Muraru daca este cercetat penal, acesta a raspuns ca a fost citat ca martor. Acest punct ramane sa il cercetam si noi, urmand sa va prezentam concluziile.
Mai multi colegi ne-au informat ca Basarabescu, avand lacrimi in ochi (de oftica), a plecat singur de la intalnire. Oare pe cine a sunat sa se planga ca a fost marginalizat?

La final, dorim sa felicitam colegii prezenti la intalnirea de azi pentru modul in care au reactionat la jocurile regizate cu mare atentie, de unii participanti la intalnire! Multumim pentru informatii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s