Moise si Minerva

Din start dorim sa facem precizarea ca Minerva nu este o doamna (ca sa nu ii agitam gratuit doamna de acasa), ci o agentie de turism, agentie pe care o recomanda marele Sef de Stat Major, Moise Adrian Valentin. Poate ca unii colegi din institutie isi aduc aminte cum Moise se oferea sa intermedieze cu titlul gratuit (asa spunea el) o vacanta ieftina. Acum doua zile am aflat si care a fost rolul lui Moise: exista suspiciunea ca ciupea cate ceva de pe urma angajatilor, plus, un bonus la asigurarile facute se sotia dumnealui. Dupa cum v-am obisnuit, mailul nostru este deschis pentru toata lumea, iar acum cateva zile am primit cateva documente care ne arata ca Moise Adrian Valentin a ciupit o vacanta de vreo 2800 de euro pentru a merge in Pula! De fapt pana sa ajunga in Pula, Moise a mai trecut si prin Zagreb, ca mai apoi sa aterizeze in sanul lui Adam, sau in bratele lui Attila.

oie_TcKdQTXapNBu

Dupa cum se vede in captura de mai sus Moise Adrian Valentin, a semnat in dreptul agentiei Minerva, fara jena, iar acum vine si se milogeste de oameni pe la intrarea din Temisana spunand ca el apara angajatii si se lupta cu un sistem corupt? Cine e corupt pana la urma? Oare cati dintre dumneavoastra si-au permis in 2007 un circuit prin 7 tari, la pretul „modic” de 2892 euro? Nu vrem sa ne raspundeti pentru ca stim! De ce va prezentam aceste lucruri? Simplu! Vrem sa va aratam cine este cu adevarat Moise Adrian Valentin, omul care si-a urmarit interesul personal si a calcat in picioare tot ce reprezinta sindicalismul. Nu a luptat pentru oameni, pentru ca a fost ocupat sa lupte pentru el si familia lui! Credeti ca dorea sa ajunga in Consiliul de Administratie ca sa ajute angajatii? Va inselati amarnic! El dorea sa ajunga acolo pentru propriul interes si sa faca presiuni asupra tuturor din pozitia de membru in Consiliul de Administratie!

Cam asa se distreaza Moise cu adeptii cotizanti! Vizionare placuta!

Ne gandim ca doriti sa vedeti si actele despre care am vorbit, asa ca vi le punem la dispozitie si trageti singuri concluzia daca mintim sau daca spunem adevarul.

Apasati pe poza de mai jos pentru factura si contractul semnat de Moise Adrian Valentin in numele agentie de turism Minerva, pentru vacanta personala, „ciupita” din banii angajatilor!

oie_gJOfugNqamkl

Moise a fost si s-a lafait o noapte in Pula, un oras cochet, iar unii angajati nu au mai vazut Marea Neagra de foarte multi ani. Noi toti i-am permis sa isi faca poze de album, pozandu-se in Pula si tot noi trebuie facem dezvaluiri, ca Moise sa nu mai ajunga in viata lui in Pula. Sa stea pe litoralul romanesc!

NOTA: Pula este o statiune si un oras port din Croatia.

Credeti ca am terminat? Nici vorba! Suntem abia la inceput si bagam de seama ca se anunta o iarna fierbinte din toate punctele de vedere. Multumim pe aceasta cale colegilor care ne-au pus la dispozitie aceste documente!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s