UPDATE – Draga Iulia, Iulia Niculae

Stimabila doamna (wow ce nasol suna, cand ne gandim la cine facem referire), azi am aflat de pe holurile institutiei ca in inteligenta nemarginita de care dati dovada ati depus o plangere de cercetare disciplinare pentru colegii Radu Dobritoiu si Marius Tanase, pentru un articol publicat de colectivul 2U2Romania (vezi articolul AICI). Ne cerem scuze ca am aflat cu o intarziere de doua saptamani, asa ca vrem sa va linistim si sa sa spunem ca sunteti indemnata pe o cale gresita de Moise Adrian Valentin.

sheeps

Gandindu-ne la rece, bagam de seama ca sunteti NEsafisfacuta de camatarul Moise Adrian, ca urmare a relatarilor pe care le-am publicat despre relatia dintre voi. Se mai intampla. Acum daca e „sechestrat” in casa si nu mai are voie sa se intalneasca la trageri cu „dumneavoastra” noi ce vina avem?
Va putem recomanda sa o faceti prin telepatie, insa nu stim daca IQ-ul cu minus pe care il aveti reuseste sa bata pana la Moise in casa.

Ne „auzim” la inceputul saptamanii viitoare cu ceva interesant, luni sau marti!

UPDATE articol

Nu ne-a venit sa credem ce a postat Iulia Nicolae pe contul de Facebook, in jurul orei 21! Sa intelegem ca pana la urma, v-ati dat seama ca e mai bine sa stie lumea de la dumneavoastra decat sa aflat de la noi?

post

Draga Iulia, ne bucuram sincer pentru aceasta confesiune, insa credem ca ai facut mare deranj in casa camatarul Moise Adrian Valentin cu aceasta postare. Speram din suflet ca sotia dumnealui sa nu vada acest mesaj sincer pentru ca iar ii da interzis „la tine”. Sa fie oare dragostea oarba?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s