Life’s short

SUS-Romania este un sindicat in care toti se simt ca „o familie”, mai mult sau mai putin, insa legatura dintre Moise Adrian si Iulia Niculae este mai mult decat o legatura profesionala. Ce a vazut Moise la inocenda jurnalista, noi nu vedem, nu ii vedem nici macar IQ-ul blondei de la etajul 2 (oare are ceva in cap?). Printre pasiunile comune ale celor doi (nu vrem sa facem referire la canapeaua extensibila) regasim apropierea fata de salile de judecata, unde amandoi sunt nelipsiti. Daca in cazul lui Moise am numarat peste 150 de procese, jurnalista Lev vine tare din urma cu un numar de 16 procese pe rolul instantelor.
Alaturi de cei doi, in procese, mai apare si un spiridus, mic si dolofan (Groza Ovidiu), care „freaca duda” in acelasi birou cu doamna Moise. Poate ne spune si noua domnul director de la Radio Romania Regional cu ce se ocupa cei doi si pentru ce le plateste salariul. Asa ca fapt divers! Stam si ne gandim daca acolo, in birou, nu se intampla si alte lucruri intre spiridusul coleric (aici facem referire la Ovidiu) si doamna respectiva. In marea familie SUS, totul e la comun, iar Moise mulge ce apuca (de ce va ganditi la blonda de la et. 2?) si de unde apuca.

Cei doi „jurnalisti”, intr-un moment de trandete!

oie_VZL8F4RTbLRg

Revenind la relatia dintre Iulia si Adrian (Adrian+Iulia=LOVE), putem sa ii facem doamnei Niculae o oferta de rectificare a pozelor, insa, inca nu am descoperit un program care sa ii mareasca IQ-ul. Oferta ramane valabila in limita timpului disponibil.
In final, promitem sa venim la nunta celor doi si sa le facem gratuit poze de album, de o calitate foarte buna, ca mai apoi pozele sa le afisam la avizierele din institutie. Nu glumim!

Suntem draguti nu? Toate cele bune si ne mai auzim!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s