Scrisoarea unui angajat de la Radio Romania

„Buna ziua,

Ma numesc A.C. si incerc de ceva timp sa imi adun ideile pentru a le pune in aceasta scrisoare catre dumneavoastra. Va spun din start ca urmaresc pagina 2u2romania, dar si pagina domnului Moise. As mai vrea sa precizez ca nu sunt in sindicate si dupa 30 de ani de munca in Radiodifuziunea Romana, am trecut prin multe, insa prosteala mai mare ca in ultimul timp nu am prins. Domnul Moise, daca imi aduc bine aminte a pornit de la munca de jos, facand curat prin subsolul institutiei si am avut tot respectul pentru dumnealui ca a fost ambitios si a ajuns in Consiliul de Administratie, insa acum remarc ca aceasta ambitie a avut-o pentru propriul interes. A mintit oamenii, a facut presiuni pentru interesele personale, a avut un salariu baban, atat ca angajat cat si ca reprezentant al salariatilor in Consiliul de Administratie. Ma intreb de ce il mai suportati si cum de mai are un sindicat dupa toate acestea. Acum ceva timp a venit si la mine, dar si la alti colegi, sa ne spuna ca el e maltratat in Consiliul de Administratie, ca el lupta pentru drepturile noastre si multe altele. In plus ne-a promis ca daca intram la el in sindicat ne castiga bani pentru un spor. Va rog sa ma iertati dar cred ca in acel moment daca stiam tot ce a facut il scuipam in fata.
Daca ma uit la situatia actuala din radio, va spuns sincer ca se poate si mai bine, iar Miculescu, cel injurat, inca tine institutia pe linia de plutire. Poate ca nu face toate lucrurile cum le-am vrea noi angajatii, insa cred ca trebuie sa fim realisti si multumiti ca nu suntem in situatia televiziunii. Eu mai am putin pana la pensionare, insa ma uit la copiii care vin din urma si doresc sa munceasca. Nu l-am, cunoscut si nu l-am intalnit pe domnul Miculescu, insa nu cred ca seara la plecare merge acasa cu sacosa de bani. Sa fim seriosi. El fara noi e un nimeni, dar nici noi fara o conducere buna nu ajungem prea departe.

Am citit toate documentele publicate de dumneavoastra unde am vazut ce manevre a facut si ce functii a trecut Moise in CV si ma bucur sincer ca cineva a avut curajul sa ii dea peste bot si sa nu ii mai tolereze presiunile. Eu acum cativa ani l-am crezut victima pe Moise, insa cand am aflat ca sotia dumnealui castiga de la radio un salariu de peste 3000 lei/luna pe studii medii si nu face nimic, ma gandesc la noi, cei cu studii superioare care incasam 2000 lei/luna. Oare trebuia sa il luam pe Moise de sot?

La final as vrea sa va multumesc voua, celor de la 2u2romania si chiar as vrea sa va cunosc, pentru ca puneti la dispozitia angajatilor informatii adevarate si nu minciuni propagandiste.

Va adoresc Sabatori Fericite si un An Nou plin de impliniri, dumneavoastra, dar si colegii din Societatea Romana de Radiodifuziune.

Cu tot respectul,

A.C.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s