Informare stadiu proces 31783/3/2015

Rateurile pe care Moise le da la tribunal vin pe banda rulanta si ne asteptam ca el sa dea dovada de maxima transparenta si sa ne  informeze periodic despre stadiul proceselor prin care plateste avocati din banii sindicatului SUS – Radio Romania. Din pacate el se foloseste de banii stransi prin contributiile sindicale si isi urmareste interese personale, interese care se pot intoarce impotriva celor care cotizeaza, iar ei se vor vedea pusi in fata faptului cand trebuie sa achite daune la procesele pierdute.
Moise e „baiat destept” si nu deschide procese in nume personal ci in numele sindicatului, iar prin aceasta masura de mare finete toti cotizantii sunt parte in aceste cauze. In momentul in care Moise o sa spuna ca nu are de unde sa plateasca daune sau cheltuieli de judecata, vor aparea executorii judecatoresti care se vor indrepta asupra membrilor de sindicat pentru recuperarea banilor.
Nu cerem sa ne creada nimeni pe cuvant si nici nu ne dorim ca acesti cotizanti naivi sa ramana in strada pentru mofturile acestui camatar pe nume Moise Adrian Valentiv, insa credem ca e de datoria noastra sa tragem un semnal de alarma. Puteti merge la orice avocat sau jurist sa intrebati despre aceasta speta si o sa vedeti ca avem dreptate.

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 31783/3/2015
Data inregistrarii 27.08.2015
Data ultimei modificari: 10.12.2015
Sectie: Secţia a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: comunicare informaţii de interes public (Legea Nr.544/2001) petitia nr. 1.02/365/07.08.2015
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
SINDICATUL UNIT AL SALARIATILOR RADIO ROMANIA Reclamant
SOCIETATEA ROMANA DE RADIODIFUZIUNE Pârât

Şedinţe

17.11.2015
Ora estimata: 08:30
Complet: C13 Fond-CA
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: admite excepţia lipsei de obiect a cererii. respinge acţiunea ca fiind rămasă fără obiect. cu recurs în 15 zile de la comunicare. pronunţată în şedinţă publică azi, 17.11.2015.
Document: Hotarâre  8089/2015  17.11.2015

Nu mai permiteti sa fiti prostiti de catre acest camatar care nu stim daca a avut o explicatie in fata voastra despre modul in care a  agonisit el cei 200.000 euro dati cu camata. Vreti dovezi? Noi vi le oferim, insa de voi depinde daca o sa deschideti ochii la timp! Puteti consulta stadiul procesului prezentat mai sus AICI.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s