Somerii impostori primesc ajutor

Vine o vreme cand te lasa memoria si atunci apelezi la Lecitina. Nu, Lecitina nu este o domnisoara cununata de Moise Adrian, ci un medicament care te ajuta sa iti aduci aminte ce ai facut sau ce mai ai de facut. Moise a desoperit Lecitina dupa vreo 8 ani si asa si-a dat seama ca a dat cu camata, pe baza de contract suma de 190000 euro. Miraculoasa aceasta solutie care iti ajuta neuronii. Oare asa isi mintea sotia cand se trezea cu Iulia Niculae dimineata in pat, pe la delegatiile sindicale?

Sa revenim la animalul (omul este un animal) nostru vopsit si fara de mustata. Acest biped a tot depus declaratii de avere pe la ANI sau prin alte locuri publice, insa a uitat ca in 2007 a dat un imprumut de 190000 euro unui individ. L-a actionat pe individ in instanta dupa cum v-am prezentat, insa abia acum cateva luni si-a adus aminte sa treaca imprumutul in declaratia de avere. Oare astia de la ANI sau DIICOT nu se autosesizeaza, ca acest biped a spalat niste bani?

rectificativa

Mai concret. In 2015 numitul Moise Adrian Valentin a depus la ANI o noua declaratie de avere din care lipsea si de aceasta data imprumutul „micut”. La putin timp (noi credem ca Lecitina si-a facut efectul) si-a adus aminte si a mai dat o Declaratie de Avere RECTIFICATIVA (apasa AICI pentru declaratie), in care surpizaaaaaa mareee, trece suma de 190.000 euro dati cu imprumut! Deci ne-ai facut mincinosi, iar acum te-ai speriat de puscarie?!
Domnule Moise, va avertizam ca falsul in declaratii e pedepsit de Codul Penal! Degeaba ai trecut acum suma imprumutata acum 8-9 ani ca tot ai comis o infractiune si poate e bine sa te obisnuiesti cu bratarile, grilajele si gamele de aluminiu.

arabi danut

Sa intelegem ca te-am speriat cu dezvaluirile facute? Poate nu ti-ai dat seama ca ne-am propus sa merge cu subiectul Moise pana la cap. Nu ne multumim cu luminita de la capatul tunelului, ci vrem sa vedem soarele arzator care iti scalda privirea in lacrimi. Vrem sa tresari cand auzi o sirena de politie si vrem sa le aratam tuturor ca in timp ce unii munceau pe rupte si abia aveau ce pune copiilor de mancare tu dadeai cu imprumut 190.000 euro, bani dati cu camata. Tu te plimbai prin tari straine platind mii de euro pe vacante scumpe, iar altii se bucurau ca pot duce copiii in vacanta la bunicii de la tara.

Asteptam in continuare un mesaj cu puctul de vedere al camatarului si ii promitem ca o sa mai publicam cateva dezvaluiri foarte interesante legate de activitatea lui profesionala si sindicala, pentru ca pana la urma adevarul trebuie sa triumfe, iar cei care au incalcat legea trebuie sa plateasca!

Te pupam din mers!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s