Soc si groaza in casa camatarului Moise

In ultimele trei zile au fost raportate nenumerate cazuri de inundatii la blocul in care locuieste Moise Adrian Valentin. Mai multi vecini au sunat disperati la 112 sa reclame ca din apartamentul vecinului camatar curge in permanenta apa si le strica casele. Saracii oameni au solicitat la 112 motopompe de mare putere pentru evacuarea apei scurse din „castelul” fostului administrator de bloc, pe motiv ca ii ruineaza si le strica electrocasnicele.
O sursa de la fata locului ne-a informat ca de fapt nu este apa, ci lacrimi de crocodil care curg in valuri dupa ce camatarul Moise Adrian A PIERDUT PROCESUL in care solicita in instanta recuperarea sumei de 190.000 euro, oferita cu camata lui Ababi Radu Danut. Moise isi punea mari sperante in acesti bani castigati „cu greu”, insa, din pacate, contractul de imprumut cu martori intocmit pe hartie igienica nu a sensibilizat judecatorul de la Tribunalul Bucuresti, judecator care a remarcat ceva ciudat la faptul ca Moise a declarat acest imprumut dupa 8 ani (sa intelegem ca a citit declaratiile de avere ale camatarului sau dezvaluirile 2u2romania?).

respinge

In acest moment Tribunalul Bucuresti si-a facut treaba si a respins cererea lui Moise. Acum este randul ANI sa il declare vinovat, ca mai apoi sa sesizeze si DIICOT pentru spalare de bani si fals in declaratii. Daca doriti sa cititi si sa „rasfoiti” dosarul camatarului Moise Adrian Valentin va invitam sa intrati AICI.

424309_418246994898341_917083373_n

Un copil statea pe plaja si se juca in nisip. La el vine Moise si intreaba: copile ce este asta?
Copilul: un camatar.
Moise: si din ce il faci?
Copilul: apa nisip si rahat. Atunci Moise ii trage o corectie copilului sa se invete minte.
A doua zi vine iar Moise: ce faci copile?
Copilul: un pompier.
Moise: si din ce il faci?
Copilul: apa si nisip.
Moise: …si rahat nu pui?
Copilul: nu ca iese camatar!

La final tragem speranta ca incepe sa se faca lumina asupra cazului Moise si avem mare incredere in institutiile statului. Se anunta o primavara foarte fierbinte, dupa cum ii place lui Moise sa ne anunte.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s