Ménage à trois?!

„Dragii mei, Bine v-am regăsit în anul 2016. Am multe să vă spun dar, pentru astăzi, o sa încep cu ultima acțiune câștigată de sindicatul nostru.” Cam asa isi incepea Moise Camatarul cel mai recent articol, postat dupa o pauza de vreo 26 de zile, pauza in care a pendulat intre Gabriela si Iulia. Mai bine incepea cu ceva explicatii legate de cei 190.000, bani care au aparut „ca din senin” in declaratia de avere cu o intarziere de 8 ani.

Moise Adrian

Oare care dintre cele doua doamne e Zana, aleasa de catre camatar? Sa fie cea din stanga, sau cea din dreapta? Sperantele Iuliei au fost naruite, odata cu decizia tribunalului, decizie care ii respinge „prietenului” ei camatar suma de 190000 euro. Incearca sa ciuguleasca si ea ceva, de o mamaliga cu branza, dar a cam ratat sansa. Acum Moise sta acasa, sub papuc si isi roade unghiile de nervi.
Pe surse am aflat ca a mers la Gigi Becali sa ceara un imprumut in natura, o oaie, insa a fost refuzat pe motiv ca nea Gigi nu se incurca cu persoanele anchetate de ANI, asa ca acum topeste zapada in cada ca sa faca baie.

Sefu, cand ne spui si noua cum ai reusit sa strangi 190.000 euro din salariul de la Radio Romania? Ai furat? Noi nu credem acest lucru. Noi credem ca ai castigat banii muncind zi si noapte, insa preferam sa ne luminezi tu, mare sef de sindicat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s