Unde ne sunt profesionistii!?

Pe holurile institutiei salasluiesc cateva personaje bizare (din toate punctele de vedere), iar azi vrem sa facem referire la ele, in special la un personaj ciudat care „freaca” canapelele din holul mare al institutiei. Il recunoasteti usor dupa privirea alunecoasa pe care o are in momentul cand in „vizor” apare o doamna sau o domnisoara, dupa parul slinos (nu ne referim la parul dupa piept, sau poate ca ne referim), camasa descheiata pana la buric, tableta sau telefonul in mana si moaca de om plictisit de munca. Din pacate nu poti sa te plictisesti de munca cand nu muncesti. Ghiciti la cine facem referire?
Da, e domnul Silviu Albei, un trompetist, angajat la radio in cadrul Big Band-ului Radio, trompetist ce isi bate joc de colectivul din care face parte. Acest personaj vine la radio ca sa toceasca canapelele din hol in timp ce colegii lui repeta pentru concerte. In prezent, Albei e suparat foc pe faptul ca e cercetat disciplinar. Bun asa domnule Albei?

silviu albei

Am incercat sa ne informam si despre acest individ si am aflat ca pana acum cateva luni facea parte din sindicatul lui Mircescu si Zubin, insa, de curand, a sarit din put in lac, cotizand in prezent la sindicatul camatarului Moise Adrian Valentin, aparatorul celor care freaca duda prin radio si care castiga un salariu foarte bun, fara prea mult efort. Acest domn, Albei, isi face studiul individual pe tableta sau pe telefon (sau la ciuburile personale) sub privirea agera a „camerei de supraveghere” instalata de conducerea Radio Romania in holul institutiei, fara prea multe costuri.

pisi

Dupa cum vedeti noua „camera de supaveghere” e asezata strategic langa stingator (oare ii face in ciuda lui Moise?), pregatita parca sa il racoreasca pe infierbantatul si alunecosul de Albei. Acest personaj (Albei) urla ca din gaura de sarpe ca e persecutat pe acelasi model ca Iulia Lev Niculae, sau spiridusul Ovidiu Grozea (cica specialist in marketing la Studiourile Regionale. buna gluma pentru ca el nu e in stare nici sa isi lege singur sireturile), alti doi frecatori de menta ai institutiei.
Domnule Albei, sa stiti ca atitudinea si prezenta dumneavoastra e daunatoare pentru sanatatea acestui mic si simpatic animal care sta in hol, taindu-i in unele zile pofta de mancare?
Va rugam frumos sa lasati tableta sau telefonul si sa mergeti la munca ca toti angajatii (cei care muncesc) pentru ca acele canapele sunt pentru relaxarea din pauze (sau invitatii la concerte) si nu pentru „stationare” permanenta.
Pe surse am aflat ca dumneavoastra sunteti intr-un concediu permanent cu mici pauze in care merge sa cantati la petreceri private (ciubucuri nedeclarate la ANAF), in timpul programului de lucru. Oare e adevarat?
Poate e bine sa ii intrebam pe cei de la fisc ce venituri ati declarat in 2015, dupa concertele sustinute cu instrumentul de la radio.

Sursa foto: Facebook

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s