Intalnire de taina pe holul tribunalului

Ieri, 21 ianuarie 2015, pe holurile Tribunalului Bucuresti a avut loc o intalnire de gradul 3 si jumatate intre maestru camatar Moise Adrian Valentin si Irina Nistor a zilelor noastre (glumeam normal), Mihela Platon (cum ii place lui Moise sa o alinte). Camatarul Moise a fost prezent intr-o tinuta destul de lejera (credem ca avea costumul dat unui aurolac de pe malul Dambovitei sa il spele) de parca se afla la el acasa. E adevarat ca dupa atatea procese stie programul tuturor angajatilor de la Tribunalul Bucuresti, basca, am aflat pe surse ca a primit un dulap in vestiarul angajatilor, plus acces nelimitat la biroul avocatilor.

Pana sa ne intoarcem la ziua de 21, il rugam respectuos pe camatarul Moise sa ne spuna si noua de unde a avut cei 190.000 euro dati cu camata!

Revenim la subiectul zilei si va aratam cateva mici legaturi intre Basarabescu si Moise, prin intermediul tovarasei Platon. Acum putin timp va spuneam ca Basarabescu pune placa pe care o canta Moise de ceva timp, iar unele surse ne spuneau ca sunt parteneri, cu implicarea lui Costin de la BNS. Michaela Platon a fost doar martor la Basarabescu, termenul ei e pe 5 februarie, termen la care l-a citat abuziv pe Dumiru Costin ca martor. Aceasta doamna Platon, a zis ca nu are birou si calculator la care sa lucreze insa pe surse am aflat ca ea nu vine la munca, postand non-stop, impreuna cu sotul Marcel Platon, de la casa de vacanta. Oare cum este sa ai mai putin de 10 ore (vreo 2?) pe luna prezenta la serviciu (poate ne lumineaza doamna Platon cate ore vine la munca lunar) dar sa iti incasezi salariu pe intreaga luna?

2bf189b81e4db6fbc2c7640808e0e75f

Pe surse am aflat ca, desi e platita de Radio Romania, doamna Platon, impreuna cu sotul, isi publica materiale (materiale platite de Radio Romania) pe site-ul radiotopic.com. Sa intelegem ca e o sponsorizare indirecta e la Radio Romania sau e furt calificat?
9ba9fd4acf33b9a1e00390086d3133e1Cei doi, au avut o intalnire chiar pe holurile tribunalului, ca mai apoi Platon sa intre in sala de judecata in care Moise avea procesul programat. Credeti in coincidente? Noi nu! Cam asa l-au fraierit pe marele lider BNS si l-au pus sa dea declaratii pro Moisei si pro Mediasind. Noi nu credeam ca domnul Costin e asa slab de inger insa se pare ca ne-am inselat, iar astia l-au jucat pe degete.
Basarabescu si l-a luat aliat pe Moise, fara sa tina cont ca Dumitru Costin se razboieste cu Leonard Paduret pe proiecte la care Dumitru Costin l-a incurajat si ajutat pe Leonard Paduret. Padurest l-a „parasit” pe Dumitru Costin si a incercat sa ii fure cateva proiecte importante, la care a atras confederatia lui Moise, care este rivala prin procese lui Dumitru Costin (vezi AICI, AICI si AICI).
Cum e Dumitru Costin sa te lupti cu… Dumitru Costin?

6306a470ed812504bcd4af164eaa3ff7

Dupa cum puteti observa, mai toti de la tribunal purtau haine groase, iar singurul cu haine „de casa” e Moise Adrian, motiv pentru care credem ce spun sursele noastre legate de vestiarul primit. Ii lipseau papucii pufosi si halatul de monton.
Dupa cum se observa, sursele noastre sunt peste tot si ne informeaza despre miscarile miselesti ale lui Moise, Platon si Basarabescu, iar aceste poze sunt o dovada clara ca avem surse chiar langa ei fara sa isi dea seama.

70bcdac3fcc6eaa9035e45b64b70d5b6

Daca dam putin zoom pe poze putem afla cine a calcat camasa, doamna Moise sau doamna Niculae. La sfarsit am vrea sa remarcam un lucru pe care Luca de la Cluj l-a afirmat la un p(r)ost de televiziune. Luca, a spus ca Moise e cel mai bun lider de sindicat, dar nu din Romania, ci din lume, un lider care nu are salariu pentru ca nu munceste. So????

Nea someru’ camatar asteptam sa ne informezi despre suma de 190.000 euro sau trebuie sa asteptam comunicatul DNA sau ANI? Ne spui si noua daca doamna Moise se afla sub grila in 2015? Upsss… Ne cerem scuze pentru intrebare. Am realizat prea tarziu ca pe studii medii, un frecator de menta cu pantaloni de leopard castiga peste 3000 lei/luna. Cred ca trebuie sa il pupati undeva pe Brusten in fiecare secunda pentru locul caldut si salariu babam. E o recomandare sincera si nevinovata!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s