Un membru al CA Radio Romania atacat de Moise

Numele membrului CA Radio Romania, Radu F. Alexandru a devenit un nume des rostit de catre Basarabescu si Moise. Daca Basarabescu in trecut spunea ca vrea sa schimbe conducerea Radio Romania cu ajutorul PNL-ului prin Radu F. Alexandru, declarand pe holurile institutiei ca are suportul neconditionat al Partidului Liberal, Moise vine si arunca cu plangeri penale avand ca tinta pe domnul Radu F. Alexandru.
Poate ca va intrebati de ce asa tarziu. E simplu. Fiind „mana in mana” cu Basarabescu, Moise a primit „unda verde” de la Basarabescu sa-l atace pe membrul CA, dupa ce Radu F. Alexandru l-a informat in public pe Basarabescu ca l-ar concedia in urmatoarea secunda pentru denigrarea Radio Romania. Credeti in coincidente? Nici noi!

Acum ca ne-am distrat putin, va prezentam mai jos afirmatiile needitate ale Camatarului Moise Adrian Valentin care a castigat pe vremea cand figura angajat un salariu de aproximativ 10.000 lei/ luna, adica vreo 2500 euro/luna, in conditiile in care nu facea nimic. Sursele noastre ne-au precizat ca pe langa acest salariu Moise Adrian Valentin isi deconta si cheltuieli de vreo 1500 euro/luna.

La final de articol incercam sa repetam intrebarea legata de cei 190.000 euro dati cu camata (cu martori si chitanta de mana) catre domnul Ababi. De unde ai avut prietene 190.000 euro cash pentru camata? E adevarat ca Moise a pierdut procesul in care incerca recuperarea banilor, iar acum cerseste mila pe la marele post tv Nasul TV.

Va dorim un weekend placut!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s