Un „jurnalist” roman in Ungaria

Cand esti jurnalist e normal sa te intereseza libertatea presei si sa protestezi impotriva cenzurii. Cand esti pompier e normal sa te intereseze stingatoarele (sa nu fie expirate) si sa te lupti cu focul. Cand esti camatar e normal sa te ascunzi de lege si sa te lupti pentru recuperarea banilor dati cu camata. Intr-un cuvant: Moise!
Acest „jurnalist”, aparator al drepturilor oamenilor, a facut in 2012 o vizita in Ungaria, la Budapesta (pe banii fraierilor care plateau cotizatii la sindicat) impreuna cu sotia cu scopul de a apara presa din Ungaria. Pai mai prietene, presa din Romania cand o aperi? Acest camatar deghizat in jurnalist, looveste in Radio Romania, dar se lupta pentru cea din Ungaria, ca un adevarat nationalist ce este!
Cat a avut un loc caldut la Radio Romania, a tacut malc, ca un peste la apa adanca, insa din momentul in care a fost dat afara a erupt ca un vulcan in calduri (nu facem referire la Albei azi; poate maine). Daca tu crezi ca spui adevarul te anuntam ca tainuirea e cam acelasi lucru cu complicitatea.

Moise ungaria

Oare cei de la Adevarul care i-au publicat poza in ziar nu stiau ca el e pompier si camatar? Dar uite asa descoperim si noi pe unde s-a plimbat Moise Adrian Valentin cu familia, in timp ce niste prosti munceau, facandu-si meseria de jurnalisti si castigand 20% din cat castiga camatarul.

Multumim prietenilor 2u2Romania pentru aceasta poza interesanta si promitem sa publicam toate informatiile primite de la voi, respectand confidentialitatea tuturor.

P.S.: Moise, ne spui si noua de unde ai avut cei 190.000 de euro dati cu camata? Nu te-am uitat si iti promitem ca o sa publicam tot ce primim legat de persoana ta. Cu bune si cu rele! Te-am pupat!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s