„F***-ti m**tii m*-tii in 2 minute sa ajungi la radio!”

oie_sZgWp6mI3hjmGreu de imaginat, dar aceaste cuvinte au fost folosite de doamna Iulia Niculae, imediat ce a parasit biroul in care a fost evaluata si nu sechestrata. Pe cine credeti ca a sunat? Pe iubitul Moise Adrian Valentin!
Va spunem acum pe scurt povestioara cu falsa sechestrare a duduiei de la butoanele pupitrului de emisie. Duduia a intrat la evaluare si totul parea sa decurga ok, pana cand evaluatorul a observat ca „marea jurnalista” si „cea mai iubita” dintre cotizantii sidicatului SUS-Romania, are ceva stralucitor in decolteu, ceva care inregistra fara primeasca acordul.
Ca o paranteza am vrea sa va spunem ca nu a fost singura persoana care a inregistrat evaluarea, insa spre deosebire de blonda lui Moise, Basarabescu (ca despre el vorbim) a cerut si primit acordul pentru inregistrare. Ce a facut „inteligenta” de Iulia este o incalcare a regulamentului.

Cine credeti ca a fost cu ideea ca Iulia Niculae sa poarte reportofon in sutien? Va lasam sa cugetati adanc!

oie_11103627XprlxrmA

Revenim saptamana viitoare cu detalii ametitoare despre cum a gonit Moise spre radio sa-si salveze iubirea „sechestrata” si o sa va povestim care a fost reactia politistilor ajunsi la fata locului pentru a o elibera de superba faptura din ghearele evaluatorului cel rau.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s