Moise bea aghiazma?!

oie_15192248NQX0DA4V

Draga Moise,

Tentativele tale de intoxicare nu mai au efect pentru ca oamenii nu mai pun „botul” la vrajelile tale de 2 bani, iar sursele tale false sunt egale cu zero. Nu intelegem care este in continuare problema ta si de ce de fiecare daca cand faci referire la Radio Romania spui „colegii mei”. Baga bine la cap ca NU mai esti coleg cu noi, iar in acest moment esti un somer, un camatar (vezi AICI) si un „lider” de sindicat cu oameni care chiar freaca duda in institutiei.
Esti penibil.
Stim totusi ca scorpia de acasa nu iti mai spala sau calca rufele de frica sa nu evadezi din patul conjugal si sa te intalnesti cu blonda de la etajul 2, insa scorpia nu stie ca blondei ii plac nespalatii. Poate iti imprumuta trompetistul niste camasi descheiate pana la buric ca si asa pe el nu il mai cuprind.
Deci, de ce te tot agiti tu? Ce crezi ca incerci sa faci? Te intrebam aceste lucruri pentru faptul ca lumea „te iubeste” sincer si abia asteapta sa te revada. Speram ca iti dai seama ca glumim, nu?
Pe surse am aflat ca la procesul in care te-ai intalnit pe holul Tribunalului Bucuresti cu „criticul de film” de la 3Net, aveai molii pe tine si miroseai a transpiratie de iti muta nasul in celalat capat al holului (nu spunem ca asa a zis „doamna” ca nu e frumos).
In zilele tale de glorie falsa nu bagai pe nimeni in seama cand ajungeai la munca (daca ajungeai) si spuneai ca esti foarte ocupat (luai comisioane pe asigurati, pe bilele de odihna, deconturi false etc) sa asculti problemele oamenilor, iar acum cand ajungi in Temisana cersesti atentie de la vreo 2 soferi, o blonda cu muschii pectorali lasati, un trompetist gelat, un specialist de marketing care abia se poate apleca sa isi lege sireturile si o duduie de la registratura fara IQ. Nu iti spunen aceste lucru ca sa vezi cat de rau ai ajuns, pentru ca, cunosti acest lucru, iti spune ca sa iti dai seama cat de penibil esti cand incerci sa minti cu nerusinare.

Prietenii tai care comenteaza pe blogul personal al SUS-Romania (mai bine schimbi numele sindicatului in Sindicatul Camatarului Moise: SCM) spun ceva de preoti si aghiazma, insa lor le-ai spus ce ocupatii jurnalistice aveai cand ocupai functia de Sef de Stat Major (conf. CIM) in Radio Romania? O sa le spunem noi, pentru ca de curand am primit dovada ca CV-ul tau in care ai scris ca ai ocupat fusntia de Sef de Stat Major nu a fost o greseala, ci o realitate.

oie_1883926TapQLRJ6

Cum e Moise cu aghiazma solicitata de tine si adeptii tai? E „originala” sau e lungita cu apa ca sa o poti vine la colt de strada? Aveai promise comisioane legate de amenajarea unui Paraclis sau nu? Aflam noi in curand si o sa le transmitem si celorlalti.
Avem multe informatii legate de activitatea ta, dar nu uitam sa te intrebam, ca de fiecare data, de unde ai avut tu 190.000 euro, bani nedeclarati si dati cu camata pe baza unei chitante de mana. Ne spui pana la urma sau trebuie sa asteptam ca institutiile statului sa isi faca treaba? Noi insistam sa ne lumitezi tu, marite Moise, mare lider de sindicat si mare amant!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s