NU Distrugeti Radioul Public!

Azi nu avem timp de camatarul Moise sau de moliile din jurul lui, pentru ca azi vrem sa va supunem atentiei un lucru mult mai important pentru noi si activitatea din Radio Romania: modificarea legii 41/1994. Dupa cum poate ca stiti, senatorul PSD Georgica Severin, a depus un proiect de lege privind modificarea legii 41/1994. La prima vedere pare un lucru bun povestea cu depolitizarea institutiilor, insa citind argumentarea acestei propuneri observam ca domnul senator doreste ca in prag electoral sa salveze TVR-ul, lovind in Radio Romania.
Domnul senator spune ca numai modificarea acestei legi poate scapa TVR-ul din „gaura neagra”, insa uita sa spuna ca functionand pe aceeasi lege Postul Public de radio merge dine din punct de vedere financiar si este lider in audientele radio.
Oare Georgica Severin, senator de Prahova, ales in Parlament prin votul poporului/ascultatorilor nu urmareste sa injunghie pe la spate Radio Romania? Cum poate un senator, membru al Comisiei de Cultura sa spuna ca salvarea se face prin sacrificarea institutiei care merge bine? Un coleg din radio a facut o comparatie foarte buna, asa ca o sa ne folosim de ea si sa ii atragem atentia domnului senator Georgica Severin ca face o mare greseala, mareeee de tot.

oie_21194651DNsHbAPz

In alte ordine de idei, pe surse, am aflat ca prin proiectul de lege se doreste unirea SRR cu TVR si transformarea lor in institutii bugetare, ceea ce inseamna ca toti angajatii or sa fie bugetari. Poate e bine, poate e rau?!
Domnul senator nu cunoaste din pacate, spre rusinea dumnealui, nici macar 10% din activitatea Radio Romania, cu toate ca a citit cateva rapoarte de activitate, sau se lasa tarat cu buna stiinta in mocirla propagandista a unor posturi private concurente?!
Domnul Severin a sarit in apararea unui post privat de televiziune (doar are abonament in studioul A3), insa incearca sa DISTRUGA cu buna stiinta Postul Public de Radio. Sunt oare interese financiare la mijloc? Audienta Radio Romania deranjeaza posturile private de radio din Romania? Suntem siguri ca audienta mare deranjeaza posturile private pentru ca audienta inseamna venituri din publicitate, asa ca cineva doreste sa aduca Radio Romania in faliment cu ajutorul unui senator al Parlamentului Romaniei, bagand in fata stituatia financiara grava de la TVR.

Revenim si cu alte detalii legate de isprava domnului senator de Prahova, Georgica Severin. La final, tinem sa felicitam toti angajatii din Radio Romania pentru mobilizarea exemplara de care au dat dovada prin strangerea de semnaturi improtriva acestui proiect de lege, dar si prin actiunea promta din Social Media, de pe pagina de Facebook: AparatiRadioRomania.

oie_21194714OQY3A3Nc NU Distrugeti Radioul Public!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s