De ce vor unii sa distruga Radio Romania

Atacurile venite din partea unor personaje care doresc sa distruga postul Public de Radio sunt din ce in ce mai frecvente. Sunt doua variante si ambele vor face un rau celor 4.5 milioane de ascultatori pe care Radio Romania ii are.

Prima varianta este ca senatorul Georgica Severin, la presiunea trusturilor media private vrea sa detroneze de pe primul loc Radio Romania. Sursele noastre spun ca unii doresc banii incasati de Radio Romania din publicitatea difuzata, motiv pentru care doresc interventia politicului prin modificarea legii 41/1994. Nu isi explica nimeni cum intr-un an electoral un senator PSD doreste sa rezolve problema TVR, lovind in Radio Romania. Pe langa faptul ca este o masura nepopulara stergerea datoriei pe care TVR o are, unele surse cred ca aceasta initiativa venita din partea lui Georgica Severin se vrea un atac frontal pe linie de partid la Liviu Dragnea, seful PSD.

'You're in luck, Sir. . . we found the only television in the shop that won't show sports!'

O a doua varianta vehiculata este implicarea sindicatului Mediasind pe linie politica pentru intrarea fortata in conducerile TVR si SRR, prin modificarea legii 41/1994. Varianta este plauzibila pentru ca Mediasind si camatarul Moise sunt la panda sa puna mana pe ciolan si sa rupa bucati mari din el.

Noi suntem pregatiti si va tinem la curent cu miscarile „de trupe” ale profitorilor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s