41 isi schimba traseul

Ca urmare a proiectului de lege initiat de senatorul Georgica Severin, traseul 41 se modifica in regim de urgenta. In expunerea de motive, domnul senator, a afirmat in cadrul Comisiilor ca traseul lui 41 este prea rapid, iar alte trasee sunt multe prea lente si intampina intarzieri. In urma acestui proiect de lege, 41 are obligatia sa stationeze mai mult in statii si sa traga la timp la semafoare, oferind in acest fel, posibilitatea altor trasee sa nu mai ajunga tarziu la cap de linie.

tramvai_41

Domnul senator si-a dat seama dupa publicarea in Monitorul Oficial ca a schimbat traseul liniei de tramvai cu numarul 41, in loc sa modifice legea 41. Prezent in studioul Antena 3, mai mult timp ca in Parlament, realizatorii l-au intrebat ce a fost in capul lui cand a modificat traseul tramvaiului 41. Georgica Severin a afirmat ca nu si-a dat seama de greseala pentru ca in Bucuresti e un trafic infernal, iar proiectul l-a scris de pe telefon, pe genunchi, in timp ce soferul gonea cu girofarul spre studioul Antenei 3, fiind invitat la… Sanda.
Deranjat de numeroasele mesaje primite de la prietenii virtuali in care i se cerea retragerea proiectului de lege privind modificarea legii 41/1994, Georgica Severin, sec pe pagina personala de Facebook: „Pentru cei care postează fără legătură cu subiectul… La prima recidiva … Block!”. Nu zau! De unde ai ajuns tu proprietar de block-uri, de dai la toata lumea?

Cam asa reactioneaza la parerile alegatorilor un senator al Romaniei care a ajuns in Parlament sa faca legi impotriva romanilor. Daca domnul senator e abonat la A3, dupa cum singur ne anunta poate e bine sa stim si noi.
P.S.: La Radio Romania nu va vedeti „pe sticla”, dar va asculta 4.5 milioane de romani, zilnic!

Va mai precizam ca pana luni 29 februarie 2016, maretul proiect al senatorului Georgica Severin este in dezbatere publica si puteti trimite „amendamente” accesand linkul de AICI.

ASTEPTAM CU INTERES SA VEDEM DACA CAMATARUL MOISE VINE CU O INTOXICAREA LEGATA DE MODIFICAREA LEGII 41!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s