Trubadurul Moise sfideaza de la Bruxelles

Dupa cum ne asteptam, camatarul Moise a avut tupeul sa posteze un text (nu putem sa ii spunem articol) in care ne explica el noua, cat de buna e modificarea legii 41/1994. Pana aici pare totul ok, insa Moise a uitat sa explice modificarea nr. 13 a articolului 41 din lege care se modifica astfel:
13. La articolul 41, după alineatul (1) se introduce un nou alineat, alin. (11), cu următorul cuprins:
„(11) Din fondurile alocate de la bugetul de stat prin legea bugetară anuală se pot finanţa şi achiziţia de licenţe, producţia şi difuzarea evenimentelor de importanţă majoră cu caracter cultural, artistic şi sportiv, interne sau internaţionale, stabilite conform legii.”

Ce inseamna modificarea acestul articol din legea 41/1994 va spunem imediat prin cuvintele unui coleg: „Pe domnul senator nu-l interesează problema televiziunii publice. Miza acestui proiect este subordonarea radioului public unor interese de partid. Acest derziderat s-ar putea realiza prin demiterea actualei conduceri a radioului, prin asimilarea angajaţiilor unui serviciu public cu funcţionari guvernamentali şi prin finanţarea de la buget a realizării unor programe (cunoscând că cine plăteşte, ăla comandă muzica).”

Cum e sa fim considerati bugetari si sa fim privati de unele drepturi pe care le avem in prezent? Suna infiorator de „bine”, iar ca sa va dati seama unde putem ajunge va punem la dispozitie CCM-ul de la Agerpres (ei fiind bugetari), negociat de Mediasind cu Moise&Godinac la carma si va lasam sa decideti singuri.

CCM Agerpres (bugetari)

Daca ne intoarcem la camatarul Moise, nu putem decat sa ne intrebam ce cauta el la Bruxelles, la Comitetul de Dialog Social al Sectorului Audiovizual si pe ce bani.?! Cine l-a invitat acolo? Oare cei de la Bruxelles nu sunt intr-o mare eroare si nu stiu ca Sindicatul Mediasind nu are reprezentativitate (nu mai este federatie)?
Mincinosi gasim pe toate drumurile insa am primit de curand niste informatii in ceea ce il priveste pe Moise si alte cateva „contracte” de camata nedeclarate in declaratiile de avere. Sefu’, de unde ai avut cei 190.000 de euro dati cu camata?
Revenim, din Romania, nu de la Bruxelles
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s