Am aflat cine a gandit proiectul de modificare a legii 41/1994

Dupa cum va dati dat singuri seama, proiectul de modificare a legii 41/1994  este un proiect facut in graba, dar „gandit” bine pentru unii. Acest proiect scoate din rahat TVR (in principiu) si distruge postul national de radio, fara sa tina cont de audienta sau managementul competitiv.

Acum doua zile ne-a venit pe mail un text in care ni se spunea scurt: „Stiu cine a gandit proiectul de modificare a legii 41. Nu e Severin„. In urma acestui text am intrat in dialog pe Skype cu persoana respectiva si am aflat urmatoarele informatii:

  1. Propunerea de modificare a TVR vine de la Demeter Andras Istvan, care, impreuna cu Irina Radu (buni prieteni), doresc sa isi asigure un loc caldut in viitor. Ei vizeaza posturile de Director General la SRR, respectiv TVR.
  2. Tot de la sursa am aflat ca Demeter a incercat de mai multe ori sa atraga conducerea SRR in proiectul de modificare a legii 41, insa cei de la radio au refuzat.
  3. Neavand sprijinul UDMR, Demeter a facut acest proiect care a ajuns la Georgica Severin prin intermediul Directorului interimat de la TVR, Irina Radu.

oie_28834S0XmO8Bd

Dupa cum vedeti totul se leaga, iar senatorul PSD Georgica Severin nu este autorul proiectului, ci marioneta unui personaj lipsit de scrupule care este in prezent membru in CA la Radio Romania si director la TVR. Fara sa stie prea multe detalii, senatorul PSD a strans semnaturi de la partid spunand ca are un proiect beton pentru salvarea TVR. Acum ne intrebam de ce Liviu Dragnea nu a citit acest proiect si mai apoi sa semneze. Ciudat nu?

Oare cum e posibil ca Georgica Severin sa expuna aceleasi afirmatii ca Ion Moraru de la TVR, care mai este si videpresedinte Mediasind?

Avand toate aceste dovezi incercam sa va mai prezentam si un articol publicat de Brindusa Armanca, o membra de baza a Mediasind aparut ieri si postat pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/AparatiRadioRomania

Fiindcă au apărut voci supărate, de la Senat s-a aruncat în spaţiul public un proiect de mo­dificare a Legii 41/1996 a SRR şi SRTV, ela­borat discret, din câte ştim, la TVR. El aduce câ­teva schimbări necesare, cum ar fi sepa­ra­rea managementului de Consiliul de Admi­nis­traţie, impunerea unor incompatibilităţi şi a unor condiţii de competenţă, cam largă, la ni­velul membrilor CA, organizarea unui concurs pentru directorul general, limitarea salariilor etc. Depolitizarea nu intră în vederile pro­iec­tului iniţiat de pesedistul Georgică Severin. Continuarea articolului o gasiti AICI.

Concluziile sunt cat se poate de simple: Se doreste distrugerea Radio Romania, pentru a servi interesele unor vanatori de functii. In urmatorul material o sa va prezentam o alta dovada prin care vedem clar ca senatorul PSD, Georgica Severin emana ideile altora fara sa realizeze ca le face jocul, ca un actor, intr-o piesa de teatru prost regizata.

Revenim.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s