Moise e ca o oala sub presiune, o oala explodata

Moise Adrian Valentin, a explodat in ultimele zile ca o oala sub presiune scapata de sub control. Dupa ce a fost la relaxare intr-o capitala din Europa, Moise a inceput sa „scrie”, adica sa abereze in online. Sefu’, avem niste documente de or sa iti pice epoletii, dar mai asteptam putin pentru ca nu vrem sa incurcam DNA-ul.

FingerPointing-cropped1

Moise inca isi permite sa ne considere colegii lui. Nu a realizat nici pana acum ca el e un somer si un camatar, care a supt din banii Radio Romania si cu buzele si cu gingiile.
Ne-a ajuns la urechi ca intr-o discutie colegiala pe holurile institutiei un coleg a intrebat cum poate sa traiasca Moise daca nu are venituri si cum poate sa se plimbe prin toata Europa, in calitate de fals reprezentant al jurnalistilor, el fiind la baza un pompier frustrat.

Da, si noi ne intrebam acelasi lucru, pentru ca nu credem ca isi permite sa traiasca din cei 3000 de lei castigati lunar de sotie, din salariul de la Radio Romania.

Sa iti trimitem un reporter sa te intrebe de unde ai avut 190.000 euro strasi si nedeclarati? Poate il trimitem le Vasilica sau pe mare jurnalist de Cluj, vamaiot expirat, Tiberiu Farcas.

Te pupam din mers!

Revenim!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s