Breaking News: Atacul clonelor

Astazi a fost ziua in care Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor trebuia sa supuna la vot proiectul de modificare a legii 41/1994, dar au amanat pentru saptamana viitoare. La dezbateri au participat reprezentanti ai Radio Romania, dar si cativa reprezentati ai sindicatului reprezentativ conform surselor noastre.
Printre aceste persoane s-au infiltrat si doi indivizi veniti neinvitati. Unul a fost Dumitru Costin, un sustinator al sindicatului de buzunat condus de Basarabescu, Platon si alte 5 personaje, sindicat care minte in mod constant. Odata cu Doru, in sala de sedinte si-a facut aparatia si camatarul Moise Adrian Valentin. Daca tot au venit impreuna poate au discutat si un eventual imprumut, tot cu camata, nu?
Se pare ca Moise a intrat fraudulos in Palatul Parlamentului cu scopul de a intoxica deputatii din comisie. Tot pe surse am aflat ca Moise camatarul a facut poze si profitand de internetul gratuit, le-a postat pe blogul personal al sindicatului.
Camatarul Moise nu a facut pozele ca sa se laude, ci le-a facut ca sa ii arate sotiei ca e la Parlament si nu in alta parte. Unele guri rele ne-au informat ca Moise a sosit la Parlament insotit de o doamna/domnisoara blonda, pe care insa nu a putut sa „o bage” in incinta institutiei asa ca a lasat-o sa il astepte in masina. Cine sa fie blonda?

funny-playboy-toilet-paper-roll
Foto: Moise cu ochii pe blonda

Propunem ca la urmatoarea comisie la care Moise isi face aparitia sa se aduca in discutie si faptul ca Moise a uitat sa declare in declaratia de avere cei 190.000 euro, bani dati cu camata. Sa vada si deputatii cine este personajul care vine la Parlament, pozand in victima a sistemului. 190.000 euro e o suma pe care multi dintre noi nu o stragem in noua vieti, nici macar daca am avea salariul castigat de Moise.

„Tineti aproape” pana se aud sirenele DIICOT!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s