O blonda la „liderul” de sindicat, va rog!

Avalansa de texte aberante sub semnatura marelui „lider” sindical si camatar de meserie, Moise Adrian Valentin, a inundat internetul. Lipsa de luciditate exprimata prin textele fara subiect sau predicat ne dovedeste ca a ajuns sa nu se mai suporte.
Acum vine marea surprizaaaaa! Va oferim in exclusivitate stirea ca Moise Adrian Valentin urmeaza sa candideze pentru un post in Consiliul de Administratie al TVR. Speram sa renunte la acest vis penibil!

Ca urmare a deciziei Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului de declanşare a procedurilor pentru desemnarea membrilor Consiliului de Administraţie (CA) al SRTv, conducerea Televiziunii Române demarează alegerile interne pentru desemnarea a doi reprezentanţi ai salariaţilor, plus doi membri supleanţi ai acestora, conform Legii nr. 41/1994, republicată.
Orice persoană, salariată a televiziunii publice sau nu, poate candida, pe baza unei solicitări însoţite de Curriculum Vitae, copie după cartea de identitate şi o declaratie pe proprie răspundere că nu a făcut politie politică şi că nu a făcut parte din structurile de poliţie politică ale regimului comunist.
Alegerile se vor desfăşura în perioada 11-20 martie 2016. Candidaţii se pot înscrie: vineri, 11 martie, între orele 12.00-19.00, sâmbătă, 12 martie, între orele 10.00 şi 16.00 şi duminică, 13 martie, de la ora 10.00 până la ora 16.00. Campania electorală începe duminică, 13 martie, ora 20.00 şi durează până miercuri, 16 martie, ora 20.00.
Votul va avea loc la sediul TVR din Bucureşti şi la studiourile teritoriale TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iaşi, TVR Timişoara şi TVR Tîrgu Mureş joi, 17 martie, între orele 8.00 şi 20.00. Rezultatele finale vor fi anunţate duminică, 20 martie, ora 10.00, după numărarea voturilor şi soluţionarea eventualelor contestaţii.
Sursa: tvr.ro

Cu ce oferta vine Moise in fata angajatilor TVR? Pai le ofera ce stie el sa faca mai bine. Va prezentam mai jos masina de campanie a camatarului Moise Adrian Valentin.

1111WJAzPMHxbQKM

Va dati seama ce aparitie stralucitoare o sa isi faca Moise la intrarea in TVR? Nu am verificat, insa am primit informatia ca Moise si-a schimbat sigla de la masina cu poza nud a „blondei de la etajul 2”, pentru o a avea mai aproape de „suflet”. A vrut sa schimbe si claxonul cu vocea blondei, dar masina a protestat, asa ca a renuntat.

Nu iti uram „bafta” la alegerile pentru alegerile de la TVR pentru noi credem ca nu o sa candidezi. Sa nu uitam! Ne spui si noua de unde ai avut acei 190.000 dati cu camata? Nu iti aduci aminte? Uite aici: Soc si groaza in casa camatarului Moise

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s