Mediasind fraudeaza alegerile pentru Consiliul de Administratie de la TVR

RECTIFICARE: Un cititor a semnalat faptul ca Mediasind a furat startul campaniei de la TVR cu 2 zile si ne simtim obligati sa facem aceasta rectificare. Mediasind a furat startul cu aproximativ 56 de ore! Merita oare sa ii votati pe unii care te fura pe fata?

Astazi a inceput campania pentru desemnarea prin vot a reprezentantilor angajatilor in Consiliul de Administratie de la TVR. Dupa cum ne asteptam Mediasind a furat startul campaniei cu vreo 7 ore, motiv pentru care cerem comisiei electorale de la TVR sa ii descalifice pe cei doi candidati sustinuti de Mediasind: Ion Moraru si Sorin Rada. Precizam ca acest articol o sa fie trimis si la Comisia de Cultura, impreuna cu dovezile prezentate mai jos.

mediasind
Puteti observa in captura de mai sus ora la care a fost publicat acest anunt electoral pe pagina oficiala a Mediasind, incalcand astfel regulamentul campaniei pentru desemnarea reprezentantilor angajatilor in Consiliul de Administratie al TVR. Mediasind a inceput campania la ora 13:02, in loc de ora 20:00!
Ce spune regulamentul:Campania electorală începe duminică, 13 martie, ora 20,00, și durează până miercuri, 16 martie, ora 20,00. Votul va avea loc la sediul TVR din București și la studiourile teritoriale TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iași, TVR Timișoara și TVR Târgu Mureș, joi, 17 martie, între orele 8,00 și 20,00″.

Prin acest material dorim sa tragem un semnal de alarma in ceea ce ii priveste pe ce doi candidati sustinuti de Mediasind si sa ii avetizam pe angajatii de la TVR ca cei doi candidati sunt doua persoane care in trecut au sustinut modificarea legii 41/1994, dorind insolventa TVR.

tvr-sind1

In 2015, Sorin Rada declara ca pentru intrarea TVR in insolventa, legea trebuie schimbata. Ce spune acum? Spune ca se opune insolventei! Il credeti? Ii credeti pe cei de la Mediasind?

mediasind tvr

Intr-un comunicat Mediasind Ion Moraru, lupul deghizat in oaie blanda, fara prea multa activitate in TVR, spunea doreste reconstructia institutiei. Oare cand spunea reconstructie se gandea oare la restructurare sau insolventa? Si in acest caz tot voi, angajatii TVR decideti daca il votati pe acest hopa-mitica!

In cazul in care comisia electorala de la TVR nu ii descalifica pe cei doi „aparatori” ai TVR-ului va recomandam sa NU II VOTATI, ba mai mult va solicitam sa faceti contestatie pentru incalcarea regulamentului de alegeri.
Facem acest apel la voi, angajati ai TVR, pentru ca nu voi sunteti de vina pentru situatia financiara in care se gaseste in acest moment institutia si nu aveti nevoie ca reprezentantii alesi de voi in Consiliul de Administratie sa faca jocurile altora in loc sa lupte pentru drepturile voastre.

Dupa cum bine observati, camatarul Moise Adrian Valentin nu mai beneficiaza de sprijinul celor de la Mediasind si a fost tras pe linie moarta in urma scandalului in care a dat cu camata 190.000 euro (gasiti materialul pe 2u2romania) si a falsificat declaratia de avere. Moise Adrian Valentin a facut bani din postura de membru CA al Radiodifuziunii Romane, bani pentru care nu are justificare.
Nu permiteti sa se intample acelasi lucru si la TVR prin candidatii sustinuti de catre Mediasind!

NU VOTATI CANDIDATII MEDIASIND
PENTRU CELE DOUA POSTURI
DIN CONSILIUL DE ADMINSITRATIE AL TVR!

Anunțuri

Un gând despre “Mediasind fraudeaza alegerile pentru Consiliul de Administratie de la TVR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s