Furtuna in Parlament

Astazi a fost petrecere mare in Parlamentul Romaniei, unde a avut loc o intalnire intergalactica, intre cei mai mari sindicalisti de pe fata planetei. Conform surselor noastre la intalnirea „de taina” au participat Ciobanu si Platon de la sindicatul celor 7 pitici ai lui Basarabescu, Timariu (maimutica simpatica de la iRealitatea TV) de la sindicatul lui Tarzan (Tarzan e Razvan Dumitrescu, care incearca sa „o bage” pe surioara lui de la TVR in CA, impreuna cu cele 6 pisici), incontestabilul lider camatar Moiseeee Adriannnn Valentin si inca unu’ mic, grasun si chelios, Ion Moraru (un realizator de la TVR care mai mult freaca dudele decat sa munceasca, dar vrea in CA) din partea grupului de interese Mediasind, iar bomboana de pe coliva a fost liderasul BNS, Dumitru Costin. Din cate vedem se pare ca Mediasind a batut palma cu BNS in incercarea de cucerire a TVR-ului si a Radioului Public.
oie_RV1LCKpdorCU

Din pacate nu avem poze cu acesti „luptatori” pentru drepturile omului, dar asteptam sa apara. Cei 6 au plecat cu coada intre picioare (nu stim intre picioarele cui si-au bagat coada), iar Moise a mai petrecut ceva timp la Parlament de unde „transmitea live in direct” din toaleta. Avand unele probleme de conectare (ii furasera hartia igienica), Moise ne spunea ca e in direct la o ora dupa incheierea votului.
Avand o indigestie puternica de la votul din comisie, Moise a folosit pe post de hartie igienica, esarfa doamnei Platon, stricandu-i astfel karma si zen-ul.

Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 41/1994 privind organizarea și funcționarea Societății Române de Radiodifuziune și Societății Române de Televiziune a primit marți raport de respingere de la Comisia pentru cultură a Camerei Deputaților. Deputații au votat raportul de respingere asupra proiectului de lege cu 13 voturi „pentru”, 12 „împotrivă” și două abțineri. (Sursa: Agerpres)

Daca aveti si alte informatii legate de participarea celor in cauza la sedinta de azi, asteptam mesajele voastre. La sfarsit nu uitam sa ii reamintim domnului camatar Moise Adrian Valentin ca are o „gaura” de 190000 euro, bani nedeclarati si dati cu camata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s