„Delegatie” la Parlament

NaWCIeri, mai toata ziua, Moise a fost in Parlament. A fost vazut carand pe holuri, o sacosa de 1 leu, plina cu hartie igienica. Pe surse, am aflat ca Moise a fost trimis de Cristinel Godinac (alias Cristi Godinac) sa arunce cu rolele din balcon, in caz ca se voteaza raportul de activitate pe 2014 al Radio Romania. Din pacate pentru AV Moise, el a fost retinut in buda Parlamentului de o intoxicatie facuta in dimineata zilei dupa ce a mancat rahat (nu turcesc) la sediul MediaSind. Stand el pe buda, a vazut pe gaura usii ca trece o doamna care semana cu Maria Toghina, asa ca a scos repede telefonul, s-a conectat la internetul din cladire (doar e moka) si a postat repede pe blog: „Maria Toghina a ajuns acum la Parlament”.

Din fericire pentru Moise, ieri nu a fost votat nici macar un raport de activitate si spunem din fericire pentru ca amaratul ramasese fara hartie igienica in timp ce dadea „Breaking news”, tanadu-se cu o mana de colac si cu alta butona de zor.
Tot pe surse am mai aflat ca etajul 2 al cladirii Parlamentului a fost inchis doua zile pentru igienizare, in urma „delegatiei” lui AV Moise in buda de la parlament. Mai multe persoane ne-au transmis ca din cand in cand se auzea cate un strigat din interior: „Sunt regeee! Sunt presedinteee! Am tronul meu!”.

Cam aceasta a fost aventura pompierului camatar la Parlament si abia acum ne-am dat seama (din pacate) de ce a scris pe blog textul „Acest articol se actualizezaza permanent”. A actualizat buda pana la refuz.

 Articol publicat in data de 17 septembrie 2015

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s