Sah si mat la PSD

Georgica fara frica isi roade unghiile de ciuda ca nu a reusit sa isi plaseze protejata (Irina Radu) in functia de PDG la TVR. Dupa ce Irina Radu a avut un comportament de consilier personal in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor (un fel de yesman), Georgica nu a putut sa ii intoarca favoarea la votul CA-ului.
„Rezultatul votului i-a luat prin surprindere pe social-democraţi, care se aşteptau ca Irina Radu să devină director plin al televiziunii publice. De aceea, şedinţa plenului reunit, în care ar fi trebuit să se voteze propunerea CA de preşedinte-director, a fost suspendată din lipsă de cvorum, urmând ca votul să fie acordat astăzi. „Tocmai de aceea Zgonea a oprit votul pentru că a fost o surpriză pentru noi. Dragnea va negocia cu Cioloş şi vom decide mâine, înainte de şedinţă, cum vom vota“, au declarat surse din PSD.”
„Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a putut să-şi ţină ascunsă indignarea cauzată de rezultatul votului, arătând că, în situaţia aceasta, Guvernul să se ocupe de problemele financiare ale TVR, iar Parlamentul să nu mai fie amestecat în probleme finaciare ale televiziunii publice. „Constat că Guvernul, în frunte cu premierul Dacian Cioloş, şi-a asumat răspunderea în ceea ce priveşte problema TVR. Eu cred că trebuie să dăm şansa premierului Cioloş, care l-a susţinut pe acest domn, să rezolve problema de la TVR“, a reacţionat Liviu Dragnea.”
Mai multe AICI
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s