Despre cum sa lupti pentru interesul personal

O mare activista a drepturilor angajatilor (stim ca e o gluma proasta) este doamna Platon, care din cate am inteles a fost acum o saptamana la Comisia de Cultura alaturi de Moise Adrian Valentin (se pare ca au stat unul langa altul) si partenera de sindicat a domnului Gabriel Basarabescu, oameni care lupta impotriva intereselor institutiei de unde isi incaseaza salariul, fara sa vina la munca. Sa o luam usor si sa va explicam ce informatii am primit.

taina

Foto: Moise si Platon, la o discutie amicala!

„De aproximativ 5, Michaela Platon nu a venit la serviciu, insa si-a incasat linistita salariu. Presupunem ca se poate verifica usor si se poate cere institutiilor publice si de ordine publica dovezi si anchete. E bine sa se faca asta. O cerem noi! Dansa avea o firma de PR, paralel cu consiliere platita la Autoritatea pentru Protectia Drepturilor Copilului ( sa se ceara la ANAF asta), apoi, cand a dezamagit, activitatea distinsei s-a transformat in firma de nunti, botezuri, evenimente. Incet,incet, toti beneficiarii de servicii au fost dezamagiti, zvonul s-a dat in piata si Doamna nu a mai fost acceptata si primita nicaieri. Din pacate, nici sotul ei, care e un barbat ok (din cate am inteles noi), cu foarte multe calitati, singurul defect ar fi ca a intalnit-o, nu poate sa explice de ce ea e respinsa de multi oameni. Karma, stim…
Toata echipa Radio Romania Tineret din vremea aceea cunoaste, potrivit surselor noastre care se compun inclusiv din fosti membri ai echipei Radio Romania Tineret, plecati peste hotare) aceasta echipa de la vremea aceea stie ca ea a avut cel putin 5 ani in care a lipsit de la serviciu! Poate condica spune ceva, insa dosarele incrucisate, care arata ca dansa presta si castiga bani privati, fara sa treaca pe la Radio, spun altceva! Organele legii trebuie sa constate! Seful de la 3Net, Pittis, se pare ca a decis sa nu o mai vada, si sa o lase sa faca ce vrea, dat fiind ca, in setea ei de a ajunge manager, i-a ingrozit pe toti (a fost 3 saptamani manager, dupa ce a plecat Jeana Gheorghiu si pana a venit Pittis si a terorizat toti oamenii, atunci s-a decis unanim ca ea nu are ce cauta in functii de conducere, pentru ca sub declaratia „eu sunt zen” sta un om rau, neadaptat realitatii si care este permanent conflictual cu colegii. A se vedea cum ani de zile i-a denumit „rame, serpi, prosti, incompetenti, poponari, euglene” etc, epitete pe care inclusiv lui Pittis i le-a spus in sedinte deschise, cu multi oameni.
Doamna Platon e insetata de putere, activitatea ei anterioara arata ca nu mai asta vrea, putere si bani, agresivitatea dansei la fel. Mai are o problema, profesionala: mesajul ei e caduc, sarit din schema jurnalistica actuala si, mai ales, plin de greseli gramaticale.”

Cum poti tu, „lider” de sindicat sa spui ca lupti pentru oameni cand tu nu ajungi 5 ani la munca? Fiecare face cat poate. Dar sunt oameni care isi recunosc limitele.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s