Moise a incercat sa desparta apele, Apele Romane!

Moise Adrian Valentin, este personajul care, in luna februarie 2016 a vrut sa traga un tun de zile mari la „Apele Romana”. Camatarul a prins firul ca cei de la Apele Romane au la concurs un post de inginer la Serviciul Cooperare Internationale. Moise detine o „vasta” experienta in cooperare internationala, implicandu-se activ in sistemul bancar, intitulat camata.
Sa revenim la despartirea apelor. Dupa cateva incercari nereusite de a prinde un post caldut la stat (la particular nu il angajeaza nimeni ca e prea „inteligent”), incercari ratate, Moise Adrian Valentin a mai facut o incercare. Vezi AICI anuntul de angajare.

Vazand anuntul, Moise si-a apretat boxerii primiti cadou de la Iulia (blonda de la et. 2), si a fugit cu dosarul de inscriere la Apele Romane. In „desteptaciunea” lui nemarginita a crezut ca examenul se da pe Dambovita, motiv pentru care a antamant un aurolac sa il plimbe cu barca. Intr-un final ajuns la sediul din sectorul 1, a fost cat pe ce sa depuna in locul dosarului de inscriere la concurs, un dosar in care dadea in judecata Radio Romania, pe legea 544, in care cerea sa i se spuna cati bani a castigat de la institutie pana in momentul in care a fost concediat.

Depunerea dosarului:

Clipboard04Credeti ca a renuntat? Neeee! A facut contestatie la dosarca doar are experienta in contestatii. Aia de la Apele Romane au zis ca nu e bine sa te pui cu prostul, asa ca l-au lasat sa se faca singur de rasul apelor.

CONTESTATIE 1:

Clipboard06

Trecut de testul dosarului (ce misto suna), Moise a zis ca trebuie sa se puna cu burta pe invatatura si sa scrie cat mai mult. Primele 3-4 zile le-a pierdut invatand alfabetul, iar restul stand cu burta pe carte pana a facut infectie la buric.
A venit ziua scrisului! Sa bata tobeleeeeee! Moise inarmat cu 3 pixuri inscriptionate MediaSind (sa nu zica aia ca nu are spate si sa il puna sa faca pluta), cu camasa bagata regulamentar in pantaloni, cu slitul desfacut si cu pantofii lustruiti de limbutele adeptilor de la SUS, a intrat tantos in sala de examen. In prima faza a intrat in WC (din obisnuinta), ca mai apoi sa nimereasca usa corecta.

Rezultatul probei scrise (la oral o baga pe Iulia sau pe Silviu):

Clipboard08

 

Pai cum mai nea camatarule? Nu ai stiu sa desenezi un val international ca sa vada aia ca esti plimbat prin tari straine, sau te-a mancat undeva sa le spui ca ai peste 200 de dosare in instanta? Macar ai facut pluta? O chemai pe Iulia sa traga aerul (stie ea pe unde) si sa te ajute.

Acum credeti ca Moise Camatarul a cedat? Neeeee! Sa bata tobele sau sa cante trompeteleeeeee! Mai oameni buni, bipedul Moise a facut contestatie, again and again!

CONTESTATIE 2:

Clipboard10

Satui de acest exemplar, cei de la Apele Romane i-au zis ca poate incearca si in alta parte cu „experienta” lui, pentru ca ei nu au nevoie de un om super pregatit in camatarie.

REZULTATUL FINAL:

Clipboard12

Cam asa au stat lucrurile intre Moise si Apele Romane. Sefule, la salubritate ai incercat?

THE END” (in franceza), ca sa il citam pe Moise!

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s