Povestea lui Muc cel Mic

Muc cel Mic era un flacau batrîn, dar nu mai înalt de cateva picioare; pe deasupra, avea şi o înfaţişare tare ciudata: pe un trup mic şi plapand, un cap mare, mare de tot, mai mare decat vreun alt cap de om. Muc traia într-o casa uriaşa, singur-singurel, şi tot singur îşi facea de mancare; nu se arata pe uliţa decat o data pe luna şi daca pe la vremea pranzului nu s-ar fi zarit ridicandu-se un fum gros din hornul casei sale, nimeni n-ar fi ştiut daca Muc cel Mic mai traieşte ori ba ; seara se plimba pe acoperiş, şi de jos, din uliţa, ţi se parea ca un cap de uriaş umbla de unul singur încolo şi încoace.

Asa incepe povestea lui Muc cel Mic, din trecut. In prezent Muc cel Mic e camatar (a dat cu camata 190.000 euro), umbla cu Skoda Octavia, isi da cu gel in par (nu ca ar mai avea pe ce sa dea) si are o amanta blonda, fara prea mult discernamant. Am aflat pe surse ca ieri, Muc cel Mic a fost prezent la CNA si la Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor alaturi de Basarabescu si Pla(n)ton. Nu am aflat ce cauta el neinvitat in cele doua locatii, dar ne gandim ca a ramas acasa fara hartie igienica si a plecat la „colindat”.

Deci, tu, Muc cel Mic, te-ai mutat in sindicatul lui Basarabescu sau esti jurnalist de profesie? Poate ne luminezi si pe noi! Asteptam ieri un live in direct de la tine din sediul CNA sau Camera Deputatilor, dar se pare ca astia ti-au taiat internetul si nu ai putut (nu zicem ca puti) abera? Spune mai Muc: EU SUNT RADIO ROMANIA si in urmatorul articol promitem sa nu te mai facem camatar!

Asteptam poze de la „evenimentele” de ieri!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s