Cand esti penibil mai bine stai acasa, sau in crasma!

Se pare ca la intalnirea de marti de la Comisia de Cultura din Camera Deputatilor, marele sindicat al celor 7 pitici (7 „cotizanti”) plus Adrian Moise Valentin, si-a luat o pacaleala mare cat cei 190.000 de euro dati cu camata de Moise, bani nedeclarati la ANI. Oare Moise ce cauta acolo? Are transferul aprobat? Doamna Platon si-a dat karma pe fata si, dezbracandu-se de caracter si reusind sa enerveze mai multi deputati prin atitudinea ei ofensatoare.
Am aflat de la sursele noastre din Parlament ca mai multi deputati din Comisia de Cultura au mers la grupurile de care apartin si au spus ca au fost hartuiti de Basarabescu, in Palatul Parlamentului. Se pare ca Basarabescu (impreuna cu Moise si cu inca un domn care cara dupa el o geanta voluminoasa) a incercat sa le reproseze deputatilor ca nu ii asculta si ca si-au batut joc de ei la audierile din Comisia de Cultura! Cica Basarabescu striga in gura mare ca el a facut Colegiul National de Aparare, si ca il stie multa lume. Doamnele de la bufet au zambit discret si i-au oferit un ecler, gratis.

Mai de dimineata, la CNA, a fost si o alta vedeta a paharului, pardon, o simpla vedeta, C. Gombos, acelasi Gombos care a spus la dezbaterea de acum cateva saptamani ca a auzit el de la niste muste ca e dictatura in radio. Nu stie prea multe ca el face stiri externe! Domnule Gombos, cu tot respectul, ne datorati o moneda de 50 de bani! Mai stiti de ce, sau a picat greu „sucul” de struguri?

oie_SL02GdDTJs4I

Acum revenind la lucruri mai serioase, va spunem ca sunteti penibili si nu sunteti deloc credibili, iar argumente nu prea aduceti. Ne gandeam sa facem si noi o dezbatere on-line, insa fiecare sa vina cu bautura lui, de acasa sau de la carciuma din colt. Face camatarul cinste, ca ii naste amanta! Upsss! Nu trebuia sa spunem asta! Ne scuzati!

Domnule Gombos, cand vreti un drept la replica va asteptam cu drag (stiti unde sa scrieti), insa va cerem un singur lucru: Donati acei 50 de bani catre o fundatie si prezentati-ne chitanta! Donatia poate sa fie si catre Alcoolici Anonimi!

SUS Paharul si la mai mare!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s