Cei 7 pitici si un Lexus

LIDERI BNS CARE AMENINTA PARLAMENTUL CU COLEGIUL NATIONAL DE APARARE, CONDUSI CU LIMUZINA PRESEDINTELUI DUMITRU COSTIN

Doua lucruri par sa se vada clar de pe luna: Zidul Chinezesc si epoletii liderului sindical Dumitru Costin. Colegi din presa denuntau in trecut legaturile cel putin interesante ale acestuia cu personaje din zona discutabila de la granita dintre politic si serviciile secrete.

masina-mafiotLiderul BNS a recidivat, desi numeroase voci din BNS ii reproseaza sau nu inteleg care este legatura dintre el si Sindicatul Profesionistilor din Media si Cultura Romana (sic!), avand in vedere ca, spun tot unii membri BNS, acesta NU COTIZEAZA la confederatie.
Nu numai ca nu cotizeaza, dar a reusit contraperformanta de a nu depasi nr de 7 membri la Radio Romania, ceilalti pana la 15 sunt rude, cumetrii si alti prieteni care au vrut sa ajute nasterea aproape cu forcepsul a acestui sindicat.
O sa va intrebati ce face acest sindicat, poate ca apara drepturile celor care muncesc in cele doua domenii. Asa ar fi de dorit, dar, deocamdata, fara sa invete prea multe legi sau detalii ale sindicalismului, acest sindicat de 7 oameni (de un an) face petitii si plangeri aberante pe la diverse institutii. Ca le face, e dreptul luii. Pana la urma, Romania nu e reprezentata si nu se impiedica de niste abuzatori de drepturi civile.
Problema este insa una mult mai serioasa. Ei sunt incurajati si girati, pana la fanatism (fapt neinteles de lideri marcanti si seriosi ai BNS) de liderul Dumitru Costin. Se lansasera diverse zvonuri in piata, ca domnul Costin ar fi santajat/santajabil, ca urmareste scopuri obscure, toate pot fi adevarate sau false.  Insa, cea mai recenta “isprava” a domnului lider BNS este aceea ca i-a incurajat (iar!) pe acesti politruci deghizati in sindicalisti sa puna petitii catre Consiliul National al Audiovizualului (unde au pledat marti, 5 aprilie, in furie proletara), catre Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor (unde au amenintat ca ei sunt absolventi ai Colegiului National de Aparare!!!!! ), dupa ce anterior dadusera o petitie, tot despre Societatea Romana de Radiodifuziune, Consilului Suprem de Aparare a Tarii!!!!!

DOUA LUCRURI PAR SA SE VADA CLAR DE PE LUNA: ZIDUL CHINEZESC SI EPOLETII LIDERULUI SINDICAL DUMITRU COSTIN.

O scurta paranteza:
Ce vor acesti baieti, sub masca apararii drepturilor sindicalistilor lor din mass media si cultura ROMANESTI, atentie, asa este corect, nu ROMANA? Vor sa falimenteze, sa subjuge, sa distruga Radio Romania, de unde ei au supt ani de zile bani frumosi, fara sa munceasca! Vor functii de conducere! Vor sa ingenucheze libertatea de exprimare!
(n.r. surse din Parlament au spus astazi ca doua “personalitati” se lupta pe la partide pt functia de Presedinte Director General la Radio : Ruxandra Sararu (au, pastilele si perfuzia!!!!) si Gabriel Basarabescu, lider in microsindicatul care nu plateste cotizatie la BNS. (au2 pastilele2 si perfuzia2!!!).
Domnul Basarabescu a mai fost in Adunarea Generala a Actionarilor la Chisinau, intr-o perioada asupra careia DNA-ul cerceteaza acum niste fapte. Domnul Gabriel Basarabescu, cel care i-a amenintat pe membrii Comisiei de Cultura ca el este “absolvent ai Colegiului National de Aparare” este un alt neispravit, hranit din bani publici si care a folosit resursele publice ale Radioului pentru a face emisiuni desantate, in care lauda conducerea PDL (de la acea vreme) de la Sinaia, Busteni, unde isi facea veacul, realizand, chipurile, emisiuni in direct, cu alaiul de colaboratori dupa el, care facea emisiuni desantate si la sediul din Bucuresti, facand din editiile sale adevarate ode la adresa unor politicieni.
Doamna Mihaela Platon, care de ani de zile e certata cu munca, dar si cu prezenta la serviciu si cu colegii. Care isi face veacul pe la BNS, punand in umbra lideri vechi care au muncit si au facut lucruri semnificative pt aceasta confederatie. Doamna Platon are de raspuns de ce nu a venit vreme de 5 ani la serviciu pe vremea lui Florian Pittis, de exemplu. De ce nu figureaza cu niciun minut de emisiune, de ceva, orice. De ce nu se intelege cu niciun coleg din echipa, de ani de zile!
Pe acesti doi “lideri” domnul Dumitru Costin i-a asteptat marti, 5 aprilie, la Parlament, personal, cu masina personala, ca sa ii conduca, ei fiind obositi de elucubratiile afisate si emise, pt care si-au atras dezaprobarea si chiar unele critici dure din Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor.
SUB MASCA APARARII DREPTURILOR SINDICALISTILOR LOR DIN MASS MEDIA SI CULTURA, GRUPURI DE INTERESE DIN POLITICA SI SERVICII SECRETE VOR SA FALIMENTEZE, SA SUBJUGE, SA DISTRUGA RADIO ROMANIA, DE UNDE EI AU SUPT ANI DE ZILE BANI FRUMOSI, FARA SA MUNCEASCA. ACTUALA CONDUCERE LE-A BLOCAT O PERIOADA INTERESELE ONEROASE.
Intrebarea presei catre sindicalistii BNS, catre liderii reali, autentici, care tin aceasta organizatie vie: de cate ori v-a asteptat cu limuzina, personal, domnul lider Dumitru Costin? De cate ori, cand v-a fost greu, cand erati calcati in picioare de autoritati, de diverse grupuri de presiune, a venit cu limuzina sa va astepte la intrare si sa va mangaie pe cap?
E o intrebare care e deja lansata din interiorul BNS. Daca BNS defileaza cu limuzine si cu intimidari folosind Colegiul National de Aparare a Tarii, daca BNS incurajeaza niste impostori care nu muncesc, nu au reusit sa creasca numeric deloc intr-un an, atunci explicati-le asta sindicalistilor din Sanatate, Protectie Sociala, Invatamant, Politie, Cultura si chiar si celor din mass-media!
Domnule Dumitru Costin, un singur lucru va mai poate salva de rusine. Demisia!
Sursa: documentarypressblog.wordpress.com
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s