Alooo! Alooo! Stati la locurile voastre! Aici CNA!

Drumul bunului simt trece si pe la CNA! Serios? Cam acest lucru ne spune spotul CNA! Cine este doamna Dorina Rusu, persoana care a dorit cu adevarat sanctionarea postului national de radio pentru campania NU DISTRUGETI RADIO ROMANIA. Doamna este fost consilier al PNL si a fost propusa membru titular în Consiliul National al Audiovizualului (CNA) in 2015, de catre presedintele Klaus Iohannis. WTF?!?!?! Fosta jurnalista, precum si „persoana care va fi propusa de Camera Deputailor vor fi audiate luni dimineaa în Comisiile de Cultura din Parlament”.

Ce a spus fosta jurnalista in sedinta de marti cititi mai jos, cateva randuri:

Propunerea de sancționare a spoturile campaniei  ,,Nu Distrugeti radioul,,.
Dorina Rusu – Eu consider că votul meu de data trecuta sanctiona si aceste spoturi. Trebuie gasita o solutie juridica pentru încadrarea spoturilor.
– prin introducerea spoturilor, s-a încalcat Legea???
Dorina Rusu – Da!
–  Daca postul duce o campanie de autoaparare nu e o încălcare a legii;  au fost și alte ocazii campanii la TV unde nimeni nu s-a autosesizat unde era un mesaj mult mai concret.
Doina Rusu: Tocmai cred ca este vorba de încălcarea legii aici. In acele spoturi, principiul informarii corecte a fost încalcat.
Când se vb pe tonul acela apocaliptic Nu distrugeti Radioul. Nu a fost insoțit de informare. Care a fost sursa pericolului?

Pe aceasta cale ii solicitam doamnei Dorina Rusu sa se autosesizeze si in legatura cu spotul CNA, in care institutia cere populatiei sa semneze o petitie, dar uita sa spuna care e scopul acestei petitii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s