Maraton TVR: Fugariti pensionarii!

TVR a inceput un maraton. Dorind sa arate cum au ajuns la datoria astronomica de 180 milioane de euro, institutia a inceput vanatoarea de pensionari care nu platesc taxa tv. Pai nu mai bine faceti voi niste programe bune si ceva audienta in loc sa puneti reporterii sa fugareasca lumea? Sunteti penibili daca luati lumea la intrebari.
La ce sa se uite pe TVR? Sincer! Nu am vazut campanie cand TVR Cultural a disparut, insa acum, cand va bate insolventa la usa si va intreaba pe ce naiba ati tocat zeci de milioane de euro porniti o campanie/vanatoare de „vrajitoare?

De 60 de ani, în Dorobanţi 191 se construieşte, secundă cu secundă, televiziunea fiecărui român! O secundă de producţie de televiziune înseamnă munca a sute de oameni. Jurnalişti şi echipe de suport. Oameni preocupaţi să ofere, responsabil şi echilibrat, informaţie actuală şi divertisment de calitate. Este misiunea TVR să fie parte din viaţa fiecărui român, indiferent dacă este în ţară sau în străinătate. Ştirile TVR fac un efort de comunicare transparentă, prin care să aflaţi cum sunt folosiţi cei 4 lei din taxa TV. În fiecare zi, în Telejurnal, vă invităm să cunoaşteţi TVR din interior.Pentru că NE PRIVEŞTE TVR!

Serios? Pana acum nu stiati sa construiti sau nu va interesa nimic? Nu se vede nimic bun, de 10 ani, la TVR. Pardon, se vede! Se vede o milogeala dupa bani pentru niste salarii si investitii care depasesc limita bunului simt!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s