„Cavaleria stelara” i-a reclamat pe membrii Comisiei de Cultura la CNA

O sa incepem cu o stire despre un actor din Razboiul Stelelor: Actorul Jake Lloyd, închis după ce a fost fugărit de poliţie pe autostradă, într-o cursă nebună, devenit star la 10 ani pentru rolul său din „Stars Wars – Episodul I”, a fost internat la psihiatrie de curand. El sufera de schizofrenie.

maxresdefaultFoto: Pamflet Moise, ca tot te-ai specializat!

Si Moise Adrian Valentin, care se crede Euro-Skywalker, a inceput sa aiba tulburari majore de personalitate de cand e „jurnalist” care scrie pe blogul personal din toaletele Parlamentului (unde e mai bun wireless-ul). El i-a indemnat pe luptatorii luminii (stinse) – Gabriel Basarabescu (alias Finn din Razboiul Stelelor), Rey (Mihaela Platon – datorita ei s-a integrat Romania in UE si NATO), Han Solo (jucat perfect de Catalin Gombos) si Chewbacca (intr-o extraordinara interpretare a lui Alexandru Rusu), sa atace cu sabii incandescente Parlamentul in fata Consiliului National al Audiovizualului.
oie_Y4nCW1wbm7mq
O sa radeti, am ras si noi. Parlamentul controleaza CNA si nu invers, dar nimic nu e prea mult daca ii serveste lui Moise Adrian Valentin, alias E-Skywalker (E este de la Euro: peste 200 de mii de euro dati imprumut unei persoane fizice, nedeclarati si inca ne-elucidata provenienta lor. Procurorii se ocupa de asta).
star_wars
Vazand ca nu a reusit sa se angajeze inapoi la Radio, vazand ca sindicatul i-a intrat la apa de se uita cu microscopul dupa el (nu dupa ea!), vazand ca a depus petitii la Parlament, la toate comisiile, in instante, peste tot si de la toate a luat „iesi acasa!”, Moise, pardon, E-Skywalker si-a gasit niste actori ieftini sa joace in filmul lui fara buget. 
I-a pacalit ca trebuie sa se duca si ei la Parlament. Si s-au dus, la Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, cu aberatii si sferturi de adevar, sugerate de sfertodoctul E-Skywalker (E de la Euro – peste 200 de mii de euro imprumutati si nedeclarati).. Dupa ce au luat si ei de acolo „iesi acasa!” pentru aberatiile pe care le insirau (si dupa ce domnul Basarabescu era sa si-o „fure” de la deputatul Gvozedovici Slavomir), dupa ce i-au plictisit pe parlamentari cu aberatiile si laudaroseniile lor, a venit momentul ca Moise sa le dea un sfat. Si sa le puna si lor sabia luminii (stinse) in mana, aratandu-le cladirea CNA. 
Cei din conducerea CNA, neobisnuiti cu basmelile astora (si sfatuiti discret de cineva – nu spunem inca cine), au acceptat o discutie cu Razboinicii luminii (stinse). Care au venit, fiecare cu ce a avut: Platon cu laudaroseniile si minciunile ei (stiati ca minte ca si cum respira si si-a falsificat propria viata si cariera chiar fata de ea insasi?), Basarabescu (cu strategia nationala de aparare si cu amenintarile ca el e absolvent al Colegiului National de Aparare – nu cumva Radio Romania i-a platit cursurile???), Gombos (mai fara curaj, nu bause inca) si Alexandru Rusu, eroul crasmelor din preajma Radioului, acum deodata deontolog si cult in cap. 
 
Intre alte ineptii varsate pe acolo, ca voma dupa betie, doamna Platon s-a plans de COMISIA DE CULTURA A CAMEREI DEPUTATILOR. A SPUS CA SUNT DEZAMAGITORI SI CA UMILESC OAMENII. Ce parlamentari rai! Sa le dam Na! Na!

Rusu: Vroiam să întreb totuşi. Săptămâna trecută când aţi plecat
-: Doamna Rusu…
Rusu: …ati fost la Comisia de Cultură. Vroiam să ştiu, nu ce aţi discutat dar dacă în urma acestei întâlniri credeţi că există o soluţie sau…
Michaela Platon: În urma aceste întâlniri am plecat şi mai dezamăgiţi pentru că deşi eram invitaţi, deci nu am cerut noi acea întrevedere… Am fost invitaţi pentru stabilirea unei echităţi, pentru că în şedinţa în care Comisia de cultură din Camera Deputaţilor a votat amendamentele la Legea 41 propusă de domnul senator Georgică Severin au avut dreptul la cuvânt numai cei din sindicatul majoritar pe care, într-un mod paradoxal, i-a reprezentat domnul Hossu, la care niciun sindicat din Radiodifuziunea Română, la federaţia pe care dânsul o conduce, nu este afiliat. Am fost şi noi şocaţi cum de s-a întâmplat această treabă şi ce legătură directă există între Cartel Alfa şi Sindicatul Liber. Ne sfiim să facem prezumţii aici, dar, mă rog, vom cerceta pe mai departe. După această şedinţă am fost invitaţi de către domnul Ştirbu, preşedintele Comisiei de cultură, să avem şi noi dreptul la cuvânt, normal, cum era normal, să fie o egalitate, o paritate, şi să ne spunem opiniile. Numai că acolo a fost orchestrat altceva, domnul Ştirbu, care ne-a invitat personal, a plecat atunci când noi am fost la cuvânt, i-a lăsat conducerea domnului Mădălin Voicu. Înainte de treaba asta, au invitat reprezentanţii CA-ului care să ne dea replica, deşi nu era rândul lor la cuvânt, şi, pur şi simplu, ne-au persiflat, şi-au bătut joc de noi într-un mod care nu face cinste unor parlamentari, cu atât mai mult aparţinători de o comisie de cultură care răspunde de destinele Radioului Naţional. Deci, noi am înregistrat atunci, cu o dureroasă experienţă, că puteam să fim lăsaţi în mod formal să vorbim că, până la urmă, vorbeşti, nu e neapărat necesar să aibă şi o rezoluţie cuvântul. Dar a fost absolut dureros, într-un mod jenant, pentru că nu suntem un sindicat care merge pe genul ăsta de atac. În momentul în care ne-a invitat domnul Severin, eram patru sindicate venite în comisie. Patru sindicate.
-: Da, mulţumim.
Michaela Platon: Deci, cam asta a fost. Deloc plăcut.

Amy-Schumer-Star-Wars-GQ-top
 
Vom rezerva si alte episoade demontarii minciunilor acestor farisei, insa pana atunci indemnam publicul sa nu urmareasca productia lor ieftina, in care lui Moise nu i se aprinde lumina la palos, Basarabescu se chinuie din greu sa isi urmareasca o idee, Gombos are o sabiuta cu led-uri, de la Craciun, vreo cateva sunt arse, restul le-a cumparat din piata de la Chisinau, cand facea bani frumosi acolo si nemaipomenitul, decoratul, Alexandru Rusu, zis Balbaila, (Oameni rai!), care castiga in vremurile de dezmat financiar cat 3 medici la un loc. Ne contrazici, Chewbacca? 
beers star wars darth vader sith german alps 1920x1080 wallpaper_www.wallpaperswa.com_82
 
Concluzia e urmatoarea: COMISIA DE CULTURA A FOST RECLAMATA LA CNA
 
U R M E A Z A   O B A M A. 
 
sForta fie cu voi! 
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s