Mediasind pierde pe mana lui Moise

Federatia dizolvata Mediasind, in frunte cu Cristinel Godinac, a dat in judecata Radio Romania, pe PDG Ovidiu Miculescu, Cerasela Radulescu si Nicoleta Balaci la indrumarea camatarului Moise. Pe data de 15.04.2016, TMB a inchis dosarul: „Respinge apelul, ca nefondat. Obligă apelantul la plata către intimatul Societatea Română de Radiodifuziune a cheltuielilor de judecată în apel în cuantum de 4960 lei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 15.04.2016.” Vezi AICI.

om

Se pare ca luna lui Aprilie nu le poarta noroc celor doi, Godinac si Moise, pentru ca decizia TMB e definitiva si au de achitat cel putin 4960 lei cheltuieli de judecata, bani pe care ii face doamna Moise in o luna si ceva de „munca” la Radio Romania, stand degeaba sub atenta supraveghere a spiridusului Ovidiu, colegul de birou.

Nici nu vrem sa ne gandim ce se intampla cu simpatizantii sindicatului lui Moise cand vor afla ca acest personaj a indrodus actiuni la tribunal in numele lor si al sindicatului, iar in urma pierderilor proceselor sunt buni de plata.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s