E nasoala rau!

„În perioada 25-26 aprilie 2016, a avut loc la Sarajevo (Bosnia Hertegovina), Adunarea Generală a Federației Europene a Jurnaliștilor”. PUNCT! Mai departe aflam ca: „pe lângă alegerile care au avut loc pentru funcțiile de Președinte, vicepreședinte și Comitetul executiv al organizației s-au votat mai multe moțiuni și moțiuni de urgență.” INCA UN PUNCT!
Aici apare intoxicarea lui Moise si gasca de la Mediasind: „Adunarea Generală a Federaţiei Europene a Jurnaliştilor-FEJ, ce a avut loc în Sarajevo, Bosnia şi Herţegovina, în perioada 25-26 aprilie 2016, a votat o moţiune de urgenţă privind situaţia gravă în care se află Societatea Română de Televiziune – SRTV şi Societatea Română de Radiodifuziune – SRR, din cauza politizării excesive a acestor instituţii publice de media.”
Pe scurt va spunem ca Mediasind a prezentat un comunicat/adresa cand le-a venit randul sa vorbeasca, adica la punctul nr. 7 (7. On The Situation in Romania), Godinac s-a ridicat in picioare, s-a scuturat de frimiturile din poala (mancase un covrig cu mac luat din free shop) si a zis: „Depoliticization of the public radio and television in Romania (a citit in romana ca daca o dadea in engleza se ascundeau jurnalistii prezenti pe sub scaune).
Din pacate pentru gasca de la Mediasind nu a fost nicio motiune de urgenta, ci o simpla aberare a unor mincinosi (vedeti AICI) care doresc sa puna mana pe SRR si TVR, ascunzandu-se dupa Federatia Europeana a Jurnalistilor.
NU APAR comunicate sau informari de presa din partea FEJ, tocmai pentru ca FEJ nu a semnat nimic, insa in mintea celor doi, Moise si Godinac, daca pe o usa de wc scrie ca „Iulia e o c***a” inseamna ca e „motiune de urgenta” asumata de toti cei care au folosit acel wc in ultimul timp.

oh-you-poor-stupid-boy

Acum putem spune ca intelegem supararea camatarului Moise, pentru ca in momentul in care pierzi 190.000 euro, „munciti” si dati cu camata ca mai apoi tribunalul sa iti dea interzis la ei e cam nasol. E ca si cum ai arde acesti bani, fara prea multe remuscari. Partea buna e ca acesti bani au iesit din circuitul infractional.

Moise Adrian Valentin

Domnule camatar, facem apel la experienta dvs de jurnalist de investigatii (buna gluma nu?) si iti cerem sa investighezi cum a reusit Moise Adrian Valentin sa stranga din surse nedeclarate suma de 190.000 euro. Va multumim anticipat!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s