Moise, nu mai crede in iepuras!

Iepurasul de anul asta a fost „naspa” cu Moise! Din pacate pentru camatarul nostru mult prea iubit, nu a primit cei 190.000 euro dati cu camata, insa a ramas cu promisiunea unor catuse cu blana pentru noptile friguroase. Albei a zis ca ii da niste unsoare de par, Iulia niste always, Ovidiu niste „doape”, Gombos o tarie, iar Rusu un fistic, hac!!

40d94-15114

A mai sperat la o alinare privata cu „blonda de la et. 2”, insa s-a ales cu femeia de serviciu de la scara de bloc, care a venit la intalnire calare pe o matura puturoasa tragand cu greu un tomberon plin de bunataturi. Avea la ea branza mucegaita si o sticla de vin rar, descoperita dupa ghena de la etajul 10, acum 7 ani.
Vazand ca nu mai are succesul din trecut, camatarul nostru, Moise Adrian Valentin s-a asezat cuminte intr-un colt al camerei si a inceput sa isi numere oualele. Rezultatul a fost incurajator! La a 3-a numaratoare i-au iesit doua, afara.

PhotoFunia-1461422735

Speram totusi ca „domnul” Moise a avut parte de un Paste linistit si a avut timp sa se gandeasca cum sa ii minta pe procurori in legatura cu bani aparuti dupa 7 ani, in declaratia de avere din 2015.

Iti uram multa bafta si ai grija de tine, pentru ca noi suntem alaturi de tine, trup si suflet. Ne gasesti pe 2u2Romania non-stop, daca ai nevoie de ceva: un sapun, o chiftea, o patura groasa, niste alifie, orice!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s