I will survive

Reuniti la ciocnitul oualelor simpatizantii SUS-Romania au cantat in cor: „I will survive” si au tavalit recolta din camp. Spre seara fiecare s-a laudat cu numarul de oua sparte in ziua de Pasti spre nemultumirea unor doamne prezente la eveniment.
In jurul focului de tabara, Moise le-a povestit supusilor (Gombos a adus un rachiu de fructe iar Rusu a venit in patru labute) cum a castigat el procesele impotriva Radio Romania (nu le-a spus ca sentintele nu sunt definitive si se pot ataca cu apel) pe banii din cotizatiile lor. Ca sa para ca a castigat mai mult de 2 procese Moise le tot repeta, cu mici pauze de ridicat paharul, iar supusii radiau de bucurie pe fundalul unui sunet de trompeta (proprietatea Radio Romania).
Invitati de onoare la petrecerea petrecuta in camp, printre pietroaie, au fost Basarabescu si Platon care au venit mai tarziu, cu masina liderului BNS, Dumitru Costin. Basarabescu a tinut un mic discurs in care a spus ca alaturi de Platon vor lupta ca oamenii din institutie sa vina cat mai putin la munca si sa stea degeaba. Sindicatele „de buzunar” au semnat un pact de neagresiune prin care bunurile comune (ex. Iulia) sunt in folosinta comnuna.

Finalul reuniunii a avut loc langa un pietroi, undeva in Corbeanca, iar Moise si-a indemnat supusii sa formeze o spirala si sa se lepede de bunurile materiale promitandu-le nemurirea pe posturi daca se intoarce la Radio Romania. Mai toti au facut ce a spus Guru Moise, cu exceptia „Blondei de la et. 2”, care a avut ceva probleme pana a inteles ce inseamna sa te lepezi de bunurile materiale. Iulia incepuse sa se dezbrace (ea a inteles ca e vorba de haine), miscandu-se lasciv, pana a primit un croseu de dreapta de la Cristina, care veghea la buna desfasurare a reuniunii.

Secatuit dupa efortul organizatoric (a strans lemne pentru foc) Moise a luat bunurile materiale si a plecat repede de la „locul faptei”, insa si-a dat seama pe la Otopeni ca din obisnuinta a plecat cu Iulia si nu cu Cristina. Cu riscul de a purta aceeasi pereche de budigai toata luna, si-a vazut de drum lasandu-si speranta in mainile blondei.

Nota: Acest pamflet este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s