Déjà Vu la TVR

In data de 9 mai, domnul senator Georgica Severin a facut de ras PSD-ul lui Dragnea, invitand alegatorii sa ii taxeze la vot daca nu le convine decizia luata de el. Ce a facut nea Georgica? Pai a tinut sa precizeze ca el e puterea si ca el face ce vrea, iar daca vrea sa schimbe chiar si legea 41/1994 o face ca e tare, e smecher, e boss de boss.
Pai nea Georgica, matale esti trimis in Parlament sa reprezinti interesele oamenilor, nu sa te dai cocos la microfon ca nu e frumos. Vedem oare frustrari in ochii domnului senator?

Poti sa „pui” pe cine vor muschii tai, insa chiar trebuie sa ne spui la microfon cat esti de tare? La stricat toti suntem bun, insa la constructie multi se dau loviti! Oare cei din PSD ti-au spus ca poti invita electoratul sa taxeze partidul la vot? Calci in strachini nea Georgica si nu te vedem bine!

Deci, Consiliul de Administratie al TVR a trimis propunerea de PDG la Parlament, adica pe Monica Ghiurco si a iesit Irina Radu. Georgica Severin pare un magician de cinci stele si un conducator de exceptie!

Povestea cu TVR-ul e in reluare, pentru ca in 2010, aceeasi schema a fost si la SRR. Consiliul de Administratie l-a desemnat pentru functia de PDG pe Ovidiu Miculescu si a iesit din palarie Demeter, marele penal de la Gala Bute, alaturi de inca vreo 3 angajati ai institutiei. Ca la teatru, teatru de comedie!

Propus de  Consiliului de Administraţie al SRR pentru funcţia de preşedinte, Ovidiu Miculescu a fost respins ulterior de Comisiile de Cultură ale celor două camere şi ulterior de plenul Parlamentului. Ovidiu Miculescu a denunţat manevrele politice ale Puterii Imaginea 1/1 „Respingerea mea reprezintă o terfelire a democraţiei. În plen s-au făcut manevre politice pentru ca să iasă din căciulă, din urnă, exact ceea ce trebuie… (constinuarea AICI)

Vorba colegilor: NU DISTRUGETI RADIOUL PUBLIC!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s