A fi sau a nu fi, asta-i întrebarea

„Ruxandra Sararu, sedusa de o dansatoare”, acesta este titlul unui articol aparut in 2012 intr-un tabloid romanesc. O noua gasca, nou formata din pretendenti la functia de PDG al Radio Romania, bantuie pe holurile institutie amenintand in stanga si in dreapta. Poate va intrebati cu cat sunt platiti de radio oamenii din „noua gasca”. Nu va intrebati pentru ca noi nu castigam in 4-6 luni cat castiga ei intr-un an, pardon, luna (si aici vorbim de un salariu mediu pe institutie). Dar ca sa nu mai o lungim prea mult, incepem prin a va prezenta materialul aparut in presa romaneasca:

Ruxandra Sararu, sedusa de o dansatoare. Vezi ce ocheade i-a aruncat animatoarei

Ruxandra Sararu, consilier la Radio Romania, incearca sa retraiasca partial momentele tineretii. Aceasta a adunat o gasca de fete si au iesit la distractie intr-un club din Capitala.

Ruxandra Sararu salivand!

Ruxandra a stat la discutii cu prietenele pana la un moment dat, cand o tanara domnisoara i-a acaparat atentia. Doamna Sararu mai avea putin si-si rupea gatul dupa animatoarea care dansa in spatele ei. Minute bune, Ruxandra a stat cu gatul sucit si a analizat-o din cap pana in picioare, tanara reusind sa-i capteze intreaga atentie prin miscarile ei indraznete. (Sursa: Cancan)
Acest articol ne-a fost trimis pe mail cu precizarea ca in scurtele prezente la munca (daca putem sa spunem asa), doamnei ii cam fug ochii pe holurile institutie sau in toalete, dupa unele colege. O alta sursa ne-a mai informat ca doamna Ruxandra Sararu are o relatie mai neortodoxa cu un director mai tanar din Radio Romania, cu care se intalneste la primele ore ale zilei, relativ aproape de radio (revenim cu detalii saptamana viitoare).
Revenind la personalitatea Ruxandrei putem afirma ca e o fire colerica folosindu-se de influenta si ascunzandu-se in spatele unui domn Sararu, (care este cu adevarat un domn si avem tot respectul pentru el) pentru a-si rezolva anumite probleme. Pe vremea lui Demeter si-a dat demisia de 3 ori si tot de atatea ori a revenit in functie, iar dupa ce l-a improscat de fostul PDG cu rahat din cap pana in picioare, de mirosea a hasna tocmai de la Mogosoaia, acesta a numit-o consilier personal. Acum (adica de ani buni), doamna are birou personal (ca si altii fosti sefi care nu fac nimic productiv) si urzeste ceva, in spatele usilor ferecate alaturi de un mic grup de interese.
Oare doamna Ruxandra Sararu poate vrea sa ajunga PDG al SRR si nu stie cum?!
Ceva mai „light” descoperim si prin anul de gratie 2010, an in care Ruxandra Sararu and CO (adica Gabriel Basarabescu) faceau cica transmisiuni de peste Prut, dintr-o barcuta ce se legana linistitor pe valuri de vapori, vapori de de de de ceata!
grup de interese radio romaniaCum spune camatarul Moise: „Aceasta poza e un pamflet”!

„Un minut de emotie de toamna cit o eternitate” la alegerile din Moldova, cu Ruxandra Sararu care incearca „neobosita” impreuna cu Radio Romania Actualitati sa „vada, sa inteleaga, sa simta si sa iubeasca„. Nu-i iese. Poate si din cauza cu la Chisinau „ploua infernal si eu te iubeam„,  iar doamna  se incapatineaza „să rămână profund recunoscătoare şi nepăsătoare la greşeli, iertându-mă, aşa cum noi iertăm greşelile greşiţilor noştri. La Chişinău, în iureşul începutului de mileniu trei şi la sfârşit de vremelnică şi încrâncenată campanie politică, viaţa curge în dulcele grai românesc, cu inflexiuni slave calde ca pieptul Maicii Rusia, înmiresmată ca Podul de Flori şi sentimente de peste Prut„. /…/ Doamna care continua neostoita sa se iubeasca pe stadioanele protocronismului paunescian este sefa Departamentul de Marketing si Comunicare din Radioul public, pozitie care nu-i asigura traiul de toate zilele, motiv pentru care a incasat si de la Sorin Ovidiu Vantu 1.236.760.000 de lei vechi între anii 2007 şi 2009. La vremea dezvalurilor respective, Demeter Andras Istvan a zis ca ” o sa ma interesez special de acest subiect„. Daca nu s-a interesat inca, o fi ocupat cu directoratul si n-a avut timp pentru fleacuri, poate se intereseaza de corespondentele speciale de la Chisinau. Mai e timp, caci ele continua zi de zi. Doamna Sararu este inca in „periplul meu nocturn Bucureşti-Chişinău cu o aeronavă Tarom condusă magistral de instructorul Cojocaru şi însoţitorii de stele ai galaxiei aviatice Raluca şi Cristina” si cauta, cauta, cauta orice altceva decit alegerile. O zice chiar ea. „Poate vă întrebaţi de ce am părăsit aparent tulburatul Bucureşti, ce caut la fratele său mai mic, Chişinăul? Caut o dragoste pierdută, un bunic, vreau să iau pulsul toamnei vrajbei noastre, vorba marelui scriitor„./…/

23 noiembrie 2010

Sunt în faţa statuii lui Ştefan cel Mare şi se crapă de ziuă şi aş dori să îţi arăt Chişinăul noaptea. Aşa ar suna periplul meu nocturn Bucureşti-Chişinău cu o aeronavă Tarom condusă magistral de instructorul Cojocaru şi însoţitorii de stele ai galaxiei aviatice Raluca şi Cristina. Plecată de la Bucureşti la 8.45 fix post-meridian şi ajunsă la Chişinău după nu mai puţin de 50 de minute, am fost preluată competent de Rareş-taromistul şi predată în braţele fratelui-întru-meserie, Dumitru, eroul “Clipei”.

Poate vă întrebaţi de ce am părăsit aparent tulburatul Bucureşti, ce caut la fratele său mai mic, Chişinăul? Caut o dragoste pierdută, un bunic, vreau să iau pulsul “toamnei vrajbei noastre”, vorba marelui scriitor.

Noaptea eşti în siguranţă în Chişinău dacă ai gânduri bune. ”Drumurile noastre toate, se vor întâlni vreodată” în concertul simbolic al cuvintelor pace, mir, peace, paix, pax sunt ca la Bucureşti. Piaţa Florilor inundă cu miresme ca la Tanţa-florăreasa din Coşbuc. Ştefan cel Mare şi Sfânt e la locul lui. Numai eu, neobosită, în campania despre ultima săptămână de campanie între Prut şi Nistru, nu mă satur să văd, să înţeleg, să simt, să iubesc. Telefoanele merg la fix, taxiurile aşijderea, serviciul de noapte este impecabil, iar Igor-taximetristul ştie tot de la Glazunov la Warren Christopher, de la Berlusconi la Marquez, pe care, credeţi-mă, i-am atins. Nu visez cu ochii deschişi acum când se crapă de ziuă. Toleranţă, iubire, înţelegere, linişte, responsabilitate le trebuie semenilor noştri cu sau fără poduri de flori, doar punţi herţiene./…/

24 noiembrie 2010

Studio București: Duminică, 28 noiembrie, vor fi alegeri parlamentare anticipate. Care e atmosfera ne spune chiar acum Ruxandra Săraru.

Aici trăiesc un minut de emoţie de toamnă cât o eternitate. Azi la amiază, la Chişinău, “ploua infernal şi eu te iubeam” adică plângea cerul peste mine şi peste fratele meu în gazetărie, Alexandru Dorogan, căutând în Cimitirul Ortodox Central, sper că nu zadarnic, mormântul eroului cunoscut până în 1991, acum necunoscut.

Cine nu îşi poate iubi familia nu îşi poate iubi nici patria. Mă încăpăţânez să rămână profund recunoscătoare şi nepăsătoare la greşeli, iertându-mă, aşa cum noi iertăm greşelile greşiţilor noştri. La Chişinău, în iureşul începutului de mileniu trei şi la sfârşit de vremelnică şi încrâncenată campanie politică, viaţa curge în dulcele grai românesc, cu inflexiuni slave calde ca pieptul Maicii Rusia, înmiresmată ca Podul de Flori şi sentimente de peste Prut. (Sursa: Revista22)

E ca la maraton, iar ciolanul, pardon, medalia se transforma intr-o functie de conducere bine platita si aservita intereselor de grup. In episoadele urmatoare o sa va prezentam si detalii despre intalnirile de taina de la cabanuta de lemn, de la Brancusi, unde, la un mic si o „racoritoare”, pregatite cu dragoste de cel mai bun sunetist din Romania (cu cat esti mai bun cu atat ai salariul mai mare, mai ales daca vine de la sotie), grupul de interese a facut planul pentru a pune mana pe Societatea Romana de Radiodifuziune!
Apropo, oare „jurnalistul” camatar, Moise, a uitat partea cu marirea salariala dat in ultima saptamana de mandat sau se face ca ploua in speranta unei reangajari?

Stati calmi ca spunem tot ce stim, dar si tot ce nu doresc unii sau altii sa stiti.

Screen-Shot-2014-12-02-at-14.14.27

Mare grija la aterizare! E posibil sa doara rau! Nu stim, dar presupunem!

 Revenim in curand, cu noi amanunte despre „gasca vesela”!

Anunțuri

2 gânduri despre “A fi sau a nu fi, asta-i întrebarea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s