Mic dejun de taina!

Ieri, intr-un birou, intre etajele 2 si 4 (nu vrem sa va spunem exact etajul) a avut loc un mic dejun de taina, intre mai multi pofticiosi la ciolan. Dorinta de a pune mana pe ciolan a adunat in acel birou micut mai multe specimene decat cartea de zoologie. Cu balele curgand pe podeaua proaspat spalata, toti asteptau cu interes informatii de la camatarul Moise. Ieri dimineata a fost un fel de gang-bang, intr-o varianta penibila, pusa la cale de „grupul doamnelor”, plus niste unii.

kS1ipwq

Pana pe la ora 10 au ras si au facut planuri, impartindu-si functiile de conducere de la Radio Romania. La un moment dat au avut un moment de panica! Nu stiau ce functie sa ii ofere camatarului Moise, caruia Maria Toghina i-a promis ca, daca nu ii face plangeri si o lasa in pace il angajeaza cand se intoarce PDG. Acum nu stim pe ce partea doarme doamna ca sa spunem pe ce parte se va intoarce.

Putin dupa ora 10 a pica si bomba: Miculescu nu pleaca de la Radio Romania! Toti „mesenii” au inceput sa injure si sa bata cu pumnul in masa de protocol. Si-au dat seama ca planurile lor au fost zadarnicite, iar ei au venit la radio cu noaptea in cap sa sarbatoreasca victoria.

Ruxandra Sararu a fost prima care a explodat, fiind aproape sa ii verse cafeaua in poala tanarului directoras. Noroc cu o doamna de la etajul 6 care a avut prezenta de spirit si a prins din zbor ceasca cu cafea (multi sunt invatati sa prinda din zbor functii de conducere, deci au antrenament), pentru ca nu stim cine il curata. La cafea ne referim, asa ca nu va ganditi la prostioare

Acum ne intrebam cine a pus la cale acest mic dejun si de ce tocmai ieri. Acesti pupincuristi, flamanzi ca niste hiene au inceput sa scuipe mana care le-a dat de mancare, iar acum doresc sa isi asigure posturile pe o perioada mai lunga.
Nu va spunem acum numele celor prezenti la masa rotunda de ieri, insa va promitem ca in cateva zile o sa ii facem vedete si va rugam sa ii salutati pe holuri, cand ii vedeti. Va rugam sa ii salutati respectuos, chiar daca sub masca lor se ascund interese personale, fara sa ii intereseze interesele intitutiei sau sa le pese de angajati!

Ramaneti pe receptie!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s