Moise „jurnalist-pompier”, dar crestin! Amin!

Moise Adrian Valentin, faca-se voia Domnului, sa te vedem la Procuror! Sa ne explici lui si noua cum ai luat tu credit de aproape 200.000 de euro de la Bancpost si pe urma i-ai dat cu camata…pe astia sau pe altii, pe care un om simplu, necajit, traind din salariu, cum spui tu ca esti „aparatorul lor”, nu ar fi putut. Decat daca:

-ai furat din cotizatii?

-sunt banii unor grupuri de interese pe care noi le stim,. patronul de restaurant, Mediasind, sindicatele politistilor.?.

– ti-ai facut vila pe terenul declarat intravilan la Calugareni, dar ai uitat sa treci casa, ca si Maria Toghina, casa unde, de 1 decembrie mancai fasole cu carnati si-o ademeneai si pe Iulia…stii tu care, sa manace cu tine…si sotia? In trei.  Vad un blog interesatnt aici unde scrie ca-ti place menajul in trei?

-ai facut bani luand ajutoarele sociale de la casierie cand erai in Consiliul de Administratie de la SRR?  ( inclusiv banii unui pompier amarat care avea copilul internat in spital. I-ai dat jumate, restul, i-ai pus la saltea)

-ai vandut vin in SRR prin intermediari, intermediare, fosta si actuala cu care te-ntalnesti…cum cu cine? Intreaba la Militie? Acolo o stie toata lumea. Ah, si da, pe traseul refugiatilor. Ramona, numele tau e …Vanghelie! Mai tii minte cum ai stat la masa cu Vanghelie? Paparazzi cica au o poza cu tine!

-ai vandut cu o firma, incalatminte in SRR. pe la etajul noua, unde aveai si tu profitul tau…acum multi ani?

– te-a consiliat Ruxandra Sararu, ( cu contract de consiliere la BNR), prietena ta, cu care comunici prin sotia ta angajata in SRR,  inca, Georgeta Moise ( venit peste 3500 de RON cu studii medii) ? Intelegem ca cele doua se intalnesc la lavabou unde, « se spala pe maini » inainte de a-i da Gabriela Georgeta Moise un plic de documente de la tine…?

61300944

Ia uite, Moise Adrian Valentin, tu cel cu peste o suta de procese, fost electrician, tarnosar, aterizat in radio, ajuns lider sindical, dat afara pentru abateri disciplinare grave,  uite, ce-au gasit astia de la 2u2romania despre tine. Aici. Pe penal, bai baiatule, fata in fata cu procurorii care te ancheteaza pentru cei peste 200.000 de euro pe care i-ai ascuns? Cum se cheama asta, mai justititarule? Evaziunea fiscala,  e cea mai blanda..crede-ma din Noul COD DE PROCEDURA PENALA! Si, printre noi sunt si absolventi de Drept. Cu carte multa! Nu ca prietena ta Maria Toghina sau Mariana Milan.

Nici nu stii….ce mic esti si …ramai!

Traseul tau. Nu, nu cel pe care-l parcurgi cu Skoda Octavia de la un  tribunal la altul. Stim cine sta pe locul din dreapta, uneori. camerele de la semafor…zic, nu noi (pamflet!)

Traseul tau de „carierist: A fost asa: de la CNSLR Fratia, unde patronul a intrat la bulau, la Liviu Luca cu prietenul partenerului tau de afaceri Cristinel Godinac, si-al tau implicit, (pentru ca nu luati, altfel.bani de la Luca si de la Vantu pentru un sindicat de cinci oameni in fostul trust Realitatea), apoi ai aterizat la usile PSD-ului,  sustinand anumiti primari cu care trebuia sa faci « turism », si-acum (punct terminus) ai ajuns la basisti, la dreapta…Moise. La dreapta si la sustinatorii acesteia prin programele din fonduri europene. De unde-ai mancat si tu cu Godinac POSDRU, doctorate, managementul calitatii. Daca nu te judecai pana si cu CCR si nu erai lenes si incult iti gaseai si tu un loc de munca, pe undeva. Dar, acolo trebuia sa muncesti. Si atat! Nu sa faci pe seful sindicalistul gropii si sa-ti imparti bezele cu femeile….ca deh, stim ca vrei sa pari crai! Dar, nu esti!

Mickey Mouse al jurnalismului

Odata, un lider sindical important, era siderat c-ai pretins la o dezbatere ca esti „jurnalist crestin”. Adica? Ce faci? Te duci in pelerinaje? Si, cand erai in radio si lucrai acolo, pupai crucea de pe usa fostei presedinte Maria Toghina?

Amin, cum iti place sa spui, adesea. Amin si azi si-n vecii vecilor!

Un grup de crestini din SRR.

Sursa articolului: presaliberablog.wordpress.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s