Casuta de gradina

Recunoastem ca abia acum am realizat ca doamna Maria (nu e Maria fostului Presedinte, insa exista o legatura cu el), are declarata in declaratia de avere o „casuta de gradina” din lemn, cu o suprafata de 30 mp. Acum nu stim la ce suprafata a facut referire: la suprafata desfasurata, suprafata locuibila sau amprenta la sol. Daca e amprenta la sol, ne gandim ca poate are o „casuta de gradina” tip turn cu 10 etaje, sau poate doamna Maria are un teren la munte sau la mare (nu se poate vedea localitatea unde este casuta, dar o sa cercetam), unde si-a cumparat o casa din lemn facturata drept „casuta de gradina” (pret mai mic fata de cel real si nema dobanda, pardon nema impozit).

mt
Pai punem aceste intrebari deoarece o casuta de gradina, are cel mult 10 mp si nu 30 mp. Multi dintre noi locuim intr-un apartament de 2 camere care are o suprafata de aproximativ 40 mp, sau o garsoniera care are in jur de 20 mp, deci e ceva putred la mijloc si aici nu vorbim de termitele din radio.
In curtea vilisoarei de la ANL e cam greu sa asezi o astfel de „casuta”, deci singura varianta ramasa in picioare e ca doamna Maria are o casa de vacanta, undeva in Romania si a ascuns achizitia sub forma unei casute de gradina (cu utilitati?).

Sa ne imaginam cum ar arata o astfel de constructie:

1094cf4f8f5773c67a168cc89e95504a

Casa din imaginea de mai sus are 28 mp si are living, baie, bucatarie si doua dormitoare suspendate, dupa cum se specifica pe site-ul constructorului. Deci, 30 mp e cam pe acolo ca suprafata. Aloo, DNA si ANI sunt pe receptie? Acum putem sa facem un efort de memorie si o sa observam ca din vechiul CA, doamna Maria a fost singura persoana sarita de Moise Camatarul la numaratoarea de la ANI, desi a semnat un contract cu sotul (marindu-i foarte mult salariul), a declarat o „casuta de gradina” micuta, de numai 30 mp si e singura care a batut palma cu el dandu-i de inteles ca il poate reangaja in radio.

Concluzia e simpla: Moise e legat ombilical de pantoful doamnei Maria. Asteptam la rubrica „contact” un punct de vedere cu legatura la cei 30 mp si amplasarea casutei (poate ne ajuta RUXI).

P.S.: Poate doamna Maria ne invita la ziua portilor/usilor deschise in „casuta de gradina din lemn”!

Revenim cu detalii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s