Viitorul suna compromitator

Va povesteam despre personajul de desene terminate, Moise Adrian Valentin, aceasta valoare nula a neamului romanesc, care din pompier a ajuns jurnalist, apoi doctorand, apoi camatar si intr-un final cercetat penal. Acest Moise, care nu are nicio legatura cu biblia si bunul simt a pus ochii pe un post in Radio Romania, dupa ce a batut pe la portile altor institutii publice, aventuri ce au fost fara finalizare (Iulia, sponsorul camatarului stie mai bine).
Revenind la personaj, ne asteptam ca el sa se inscrie la un examen de „tehnician echipamente radio” scos la concurs extern de Radio 3Net. Va dati seama ca il credem in stare sa participe la acest concurs si culmea e sa si castige, fara sa detina vreo calificare.
E greu de crezut ca e asa de bine pregatit insa un lucru stim cu certitudine: chiar daca castiga sau chiar daca pierde el o sa faca contestatie, din obisnuinta. El doreste sa fie coleg de chiul cu Platon?

Moise

Sursa: Facebook

In doua saptamani o sa aflam daca acest „avocat” (am uitat sa spunem ca el se pretinde si avocat) al sistemului financiar se inscrie la concursul respectiv. Noi putem sa ii uram vand din pupa si sa il indrumam catre fortele de munca pentru un „NoJob” pe masura pregatirii lui, pentru ca ne-am cam saturat de circul facut ba pe blog, ba in salile de judecata, ba in str. Temisana.

Urmarim desfasurarea acestui concurs cu interes. Ne mai asteptam ca pe adresa comisiei de examinare sa se primeasca cereri pentru observatori din partea lui Tarzan (aka Razvan Dumitrescu) si „vedeta” Basarabescu, cei doi prieteni ai camatarului. Oare Maria sau Ruxi fac parte din comisia de examinare?

 

Anunțuri

Un gând despre “Viitorul suna compromitator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s