Procese fara numar

La umbra unui pahar de suc natural, am gasit pe internet o gramada de procese (in ultimul an) in care parte e ba Moise Adrian Valentin, ba sindicatul SUS-Radio Romania prin Moise Adrian Valentin, ba Federatia Sindicatelor din SRR prin acelasi camatar neobosit Moise Adrian Valentin. Noi ne-am crucit cand am vazut atatea si ne intrebam cum cotizantii sindicatului SUS-Radio Romania sau sindicatele afiliate la FSSRR il lasa pe acest „destept” sa se foloseasca de banii oamenilor pentru interese personale.
Bagam de seama ca pe langa dorinta de a avea mutatie la tribunal Moise nu e tras la raspundere nici de sindicatele afiliate la federatie, dar nici de mucenicii cotizanti la sindicatul de buzunar pe care il pastoreste.

Va prezentam mai jos cateva dosare pastorite de cel care ajunge la tribunal cu trolerul plin de dosare (nu ii mai incap in rucsacul de umar):

FSSRRDosare pe rol, in numele FSSRR, aka Mircescu si Zubin

moiseDosare in nume personal

susDosare in care „se lupta” in numele simpatizantilor SUS-Radio Romania

Cam da. Asta (am vrut sa zicem acesta, dar nu ne-a iesit) e camatarul-jurnalist Moise Adrian Valentin, individul care ocupa timpul judecatorilor in loc sa se angajeze si sa castige un ban cinstit!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s