Aventuri la clasa intai

Sunt oameni pe planeta asta care urasc sa zboare cu avionul si nu pentru ca le e frica, ci pentru ca nu stiu cat consuma un avion la suta de km si nu isi pot face un decont in fals. Prin radio am avut si noi un exemplar (sau mai bine zis un specimen) biped despre care am aflat ca a decontat carburant de putea sa inconjoare globul pamantesc de vreo 8 ori, dar va povestim cu alta ocazie. Acum vorbim despre camatarul Moise care foloseste toaletele de la tribunal sau judecatorie pe post de birou de audiente blonde.
Am aflat de curand ca pe usa TMB a aparut un afis cu dedicatie pentru camatarul justitiar Moise Adrian Valentin, in urma unor sesizari venite de la un grup de avocati, disperati ca dispare hartia „de fax”, iar vasele de toaleta au urme de dinti pe ele (la cate procese a pierdut Moise e si normal sa muste din ele de nervi si oftica).

wc-tribunal-800x600

Acum Moise coace o contestatie in care cere sa i se acorde dreptul la a lua in locatie de gestiune pe 99 de ani, o cabina WC pe care sa si-o administreze dupa bunul plac. Deja a pus ochii pe ultima cabina de la et. 1 din corpul C al TMB, cu o suprafata utila de aproximativ 4 mp. Nu e chiar o casuta de gradina de 30 de mp, insa e totusi un loc unde poate avea intalniri sindicale cu blonda de la etajul 2 sau cu prietenii Dumitrescu, Basarabescu si nu in ultimul rand Platon.

oie_BW1WjDOYYi9A

Am mai aflat ca WC o sa fie vopsit in culoare rosu de bou, pardon taur si o sa fie tapetat cu pozele unor fosti PDG care l-au ajutat sa prospere financiar inchizand ochii la matrapazlacurile facute in radio pe spinarea angajatilor. Nu in ultimul rand, cabina o sa fie dotata cu vizor si sonerie, iar pe usa o sa fie afisat un program de audiente. Sampania o sa stea la rece in vasul de toaleta iar paharele vor fi spalate cu lichid de parbriz pentru o igiena cat mai corecta.

UPDATE: Serviciul de paza al TMB face eforturi disperate pentru a scoate mustele de rahat din incinta institutiei, muste care sunt aciuiate odata cu moliile din dosarele camatarului.

Acest articol poate fi considerat pamflet sau realitate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s