Remember – Turismul pe comisioane, sursa de venit pentru Moise

Am primit pe surse o informatie foarte interesanta care ne arata legaturile lui Moise Adrian Valentin cu diverse agentii de turism. Va intrebati oare ce legatura are pompierul Moise cu turismul. Este destul de simplu. Moise se folosea de aceste agentii cu care incheia „parteneriate” trimitand angajatii din Societatea Romana de Radiodifuziune sa cumpere bilete contra unui comision.
De la sursele noastre am aflat unde mergea Moise la Corbeanca, sa se relaxeze dupa afacerile facute pe spinarea angajatilor pe care trebuia sa ii ajute si sa ii apere in calitatea lui de lider de sindicat si membru in Consiliul de Administratie.

dog-wee
Ce a facut Moise? Si-a batut joc de toti si a prosperat. Sa revenim la zona Corbeanca!

Agentia SHELL TOUR – Bucuresti este o agentie de turism tour operatoare ce vine in intampinarea dumneavoastra cu cele mai complexe pachete de servicii turistice pentru turisti individuali sau grupuri. Ce ne diferentiaza de celelalte agentii, este atentia cu care tratam atat clientii cat si detaliile serviciilor turistice pe care le oferim. Ofertele pot fi personalizate in functie de cerintele clientilor. Persoana de contact: Alexandru Rajnoveanu

Aceasta este prezentarea firmei SC ALEXANDRA VIAGGI SRL (Sos. Vanatori 317 Petrachioaia , judetul Ilfov), firma pe care Moise Adrian Valentin a dat-o in judecata pentru recuperarea unor comisioane, dupa cum puteti vedea AICI. A pierdut procesul!

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 3734/94/2013
Data inregistrarii 19.03.2013
Data ultimei modificari: 05.03.2014
Sectie:
Materie: Civil
Obiect: pretenţii pentru anulare conf.art.200 NCpc
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
Moise Adrian Valentin cu domiciliul ales la Cabinet de Avocat Preotescu Ovidiu Reclamant
SC ALEXANDRA VIAGGI SRL Pârât
Rasnoveanu Georgiana Elena Pârât

Şedinţe

18.02.2014
Ora estimata: 08:30
Complet: Cam.Cons.C 7 Civil
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Constata neindeplinite obligatiile fixate in sarcina reclamantului. Anuleaza cererea. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la data comunicării. Data in camera de consiliu si pronuntata in sedinta publica, azi 18.02.2014 Presedinte,
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  503/2014  18.02.2014

Cum vi se par aceste dezvaluiri stimati colegi? Afacerea cu biletele turistice a fost profitabila pentru camatarul Moise si din cand in cand mai scapa cate un oscior catre juristul Mircescu care il seconda in biroul de la etajul 8. O sa revenim intr-un articol viitor cu cateva dezvaluiri despre fostul coleg de birou al camatarului Moise. Domnule Mircescu, fiti pe faza!

 

Articol publicat de 2u2Romania in data de 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s